Ce case de pariuri pe internet sunt de evitat

Lista neagră a agenţiilor de pariuri – Ce agenţii de pariuri sportive online sunt de evitat? Află de la PariuriX! Pe piaţa de pariuri sportive există sute de agenţii online însă numai câteva sunt la un standard ridicat, la care merită să jucaţi. Din păcate multe sunt neserioase şi încep să vă facă probleme atunci când începeţi să câştigaţi constant, altele oferă cote slabe pe când la unele este foarte greu să luaţi legătura cu staff-ul. În ceea ce urmează vă prezentăm problemele principale pe care le puteţi întâmpina la o agenţie de pariuri online.

Click aici pentru a lua un super bonus la pariuri sportive online

 

1. Cote

O agenţie de top să vă ofere un Payout de peste 95%, iar o casă bună va avea un payout de 92-95%. Diferenţa dintre această valoare şi 100% este comisionul pe care şi-l opreşte casa de paruri la orice meci, atunci când stabileşte cotele. De exemplu la un meci echilibrat cu două opţiuni de pariere, în loc de cote 2.00 cu 2.00 veţi găsi cote de genul 1.80/1.80. În acest caz înseamnă că agenţia opreşte un comision de 10%, având un payout de 90%. Este amuzant că sunt agenţii care se mândresc cu cotele oferite, când de fapt le au printre cele mai mici de pe piaţă. Descoperă agențiile cu cele mai bune cote: https://pariurix.com/agentii/top-cote

 

2. Suport clienţi slab

Nci n-are rost să vorbim despre chat în limba română, fiind doar două agenţii în acest moment care oferă acest serviciu. De asemenea doar o agenţie are şi un număr telefonic de contact, cu operatori români (Sportingbet). Mai problematic este că sunt agenţii de pariuri care n-au deloc suport prin live chat, nici măcar în engleză. La acele agenţii puteţi contacta operatorii doar prin mail, iar la unele poate dura câteva zile să primiţi un răspuns. Gândiţi-vă ce se întâmplă dacă aveţi o problemă care se rezolvă prin trimiterea şi primirea mai multor mail-uri, iar la fiecare trebuie să aşteptaţi câteva zile.

 

3. Un software şi regulament făcut să pierdeţi bani

Am întâlnit o casă de pariuri unde la plasarea unui pariu live dura 15-20 secunde procesarea. Vroiam să plasez pariuri pe un meci de tenis, pe câştigătorul următorului game, eveniment care urma să înceapă în câteva secunde. Atunci când tenismenul pe care pariam lua primul punct din acel game pariul meu nu se plasa pe motiv că l-am pus prea târziu. Atunci când însă tenismenul pe care am pariat pierdea primul punct pariul era acceptat. Şi n-a fost o situaţie singulară bazată pe noroc sau ghinion, scenariul repetându-se de câteva ori.

De asemenea trebuie să aveţi grijă mare în ceea ce priveşte regulamentele agenţiilor. Tot la un meci de tenis am plasat live un pariu pe câştigătorul unui meci. Exact după acel game cel pe care am pariat a trebuit să abandoneze din cauza unei accidentări. Pariul a fost dat ca şi pierdut, deşi majoritatea agenţiilor serioase ar fi rambursat miza, mai ales că trecuse doar un game; nu era o situaţie care să decidă soarta întregului meci. Însă o curiozitate a rămas: ce decizie ar fi luat acea agenţie de pariuri dacă pariam pe celălalt tenismen?

 

4. Un management incorect

Din păcate există şi astfel de agenţii care vă limitează sau chiar vă banează atunci când începeți să câștigați constant. Nu o dată s-au văzut situaţii când un parior a fost limitat la sume infime de pariere atunci când începea să câştige constant bani. Dacă o să căutaţi pe internet pe diferite site-uri şi forumuri o să vedeţi că sunt pariori care au avut tot felul de probleme ciudate la diferite agenţii, unde contul a fost închis fără un motiv şi o explicaţie concretă. Amuzant este că aceste probleme se repetă cam la aceleaşi agenţii. Există agenţii serioase de pariuri unde n-o să găsiţi persoane care să se plângă de modul în care au fost trataţi. Este adevărat că în regulamentul fiecărei case de pariuri este precizat dreptul lor de a închide sau limita un cont în orice moment cred de cuviinţă, însă acest aspect tot dăunează mult la încrederea pe care pariorii o pot avea în acea agenţie.

 

5. Decizii incorecte bazate pe lipsa dovezilor

Aţi văzut probabil agenţii de pariuri unde puteţi plasa pariuri care de care mai ciudate gen ”Va fi out în următoarele 60 secunde?” Vă sugerăm să staţi departe de aceste tipuri de pariui, chiar dacă urmăriţi o partidă live. Sunt foarte mulţi pariori care au susţinut că le-au fost date asemenea pariuri ca şi pierdute, deşi ei urmăreau partida live şi erau siguri că pariul a fost câştigat. Problema este că în cazul unei astfel de decizii (involuntare sau nu) o să vă fie aproape imposibil să dovediţi că aveţi dreptate, neexistând site-uri de statistici care să contorizeze asemenea statistici. Secunda în care s-a marcat un gol sau numarul de cornere dintr-un meci se pot găsi în surse oficiale, însă asemenea pariuri mai mici nu veţi găsi. Deci mai bine evitaţi asemenea pariuri decât să staţi la mâna agenţiilor.

Punctele enumerate mai sus sunt aspecte pe care nu trebuie să le ignoraţi. Înainte de a alege o casă de pariuri este bine să vă documentaţi un pic despre ea, să aflaţi ce cote oferă, cum pot fi contactaţi în cazul unei probleme, dar mai important de atât, ce experienţe au trăit alţi pariori folosind acea agenţie.

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi