Ce case de pariuri online oferă pariuri pe cornere?

Află de la PariuriX.com ce case de pariuri online oferă clienților posibilitatea de a paria pe cornere. Acest tip de pariu a ajuns în ultimii ani să fie din ce în ce mai popular în rândul pariorilor, și asta pentru că putem paria pe un meci de fotbal fără a trebui să anticipăm câștigătorul sau numărul de goluri înscrise.

Vrei să pariezi pe cornere? Aceasta este agenția recomandată!

corner.jpg

Realitatea este că deși agențiile de pariuri oferă zeci sau chiar sute de opțiuni de pariere la fiecare partidă, cele mai multe dintre aceste tipuri de pariuri au în final legătură tot cu cele două opțiuni principale (câștigător meci și total goluri), iar de aceea pariuri mai inedite precum cele pe cornere ajung să fie din ce în ce mai căutate.

Casele de pariuri sportive știu acest lucru, iar astfel tot mai multe oferă posibilitatea de a paria pe numărul de lovituri de la colțul terenului sau pe echipa care are mai multe cornere, iar unele dintre ele vin și cu opțiuni suplimentare precum handicapuri asiatice, pariuri pe reprize, următorul corner, par / impar etc. Luând acest lucruri în considerare, mai jos îți voi arăta care din agențiile de pariuri pe internet oferă astfel de opțiuni și la ce tipuri de meciuri.

Descoperă cea mai bună casă de pariuri online și încasează un bonus atractiv!

 

Pariuri pe cornere la agențiile recomandate de PariuriX.com

Principalele 5 agenții recomandate de cea mai activă comunitate de pariori din România oferă pariuri pe lovituri de la colțul terenului după cum urmează:

 • Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) - la partidele importante (top 5 campionate + cupele europene) găsim foarte multe opțiuni: câte cornere va avea fiecare echipă în prima / a doua repriză / total, care echipă va avea primul / ultimul corner, ce echipă va avea mai multe cornere etc. Remarc în special posibilitatea de a paria pe intervale de 15 minute. Deschide cont!

 • Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) - sunt oferite multe opțiuni; nu găsim intervale de timp ca la SB, dar găsim în schimb pariuri pe handicapuri europene și asiatice. Și această agenție se axează în special pe campionatele de top. Deschide cont!

 • Netbet  (D.ONJN 1279 /29.06.2016) - are o ofertă similară cu cea de la Unibet când vine vorba de competițiile importante, dar are avantajul de a oferi câteva pariuri pe România Liga 1, cum ar fi numărul de cornere total adjustabil (peste / sub) sau numărul exact. Deschide cont!

 • Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) - ofertă generoasă la campionatele de top, și include și o opțiune mai specială: prima echipă care să ajungă la X cornere (3, 5, 7, 9 etc). Partea și mai interesantă este că exact aceleași opțiuni le găsim și la Liga 1, Betano având astfel o ofertă foarte generoasă pe campionatul nostru când vine vorba de lovituri de la colțul terenului. Deschide cont!

 • Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) - nu am găsit handicapuri asiatice, însă în schimb este oferită o gamă foarte largă de handicapuri europene adjustabile astfel încât poți personaliza pariul tău în foarte multe moduri. Din păcate doar la competițiile de top găsim astfel de pariuri. Deschide cont!


Alte agenții licențiate

 • Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) - la meciurile de top sunt oferite în jur de 20 de opțiuni. În ceea ce privește Liga 1, găsim cam 6-8 pariuri în funcție pe meci.

 • 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016)  - ținând cont că 888Sport utilizează aceeași platformă ca Unibet, este de la sine înțeles că ce găsim acolo vom găsi și aici.

 • Maxbet (D.ONJN 2555/22.12.2016) - ofertă similară cu cea de la Fortuna Bet: cam 20 de opțiuni pe campionatele de top și vreo 6 pe Liga 1.

 • Circus (D.ONJN 2577/28.12.2016) - sunt oferite câteva opțiuni, dar puține, și doar la partide importante

 • Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) - doar pariuri de tipul over / under.

 • Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016) - găsim pariuri precum primul corner, ultimul corner, total cornere, handicapuri europene.

Agenții la care nu am găsit pariuri pe lovituri de colț nici măcar la meciurile din competițiile de top sunt: BetStars, Stanleybet, Superbet și Mozzartbet.

cornere.png

Mențiuni:

 • T.c.a – total cornere adjustabil (posibilitatea de a plasa over / under pe mai multe variante)
 • H.E – handicap european
 • H.A – handicap asiatic
 • Speciale – pariuri oferite doar de respectiva agenție (sau care pot fi găsite la cel mult încă o casă de pariuri)
 • M.m.c – echipa cu mai multe cornere

Vrei să pariezi pe cornere? Aceasta este agenția recomandată!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive