Ce case de pariuri ne oferă bonus la pariuri multiple în 2018

Descoperă agențiile de pariuri sportive la care poți primi bonusuri la pariuri multiple pentru a îți spori câștigurile cu până la 100%!  Pe vremuri doar casele de pariuri offline ofereau bonus la pariurile multiple, dar de ceva vreme lucrurile s-au schimbat. În primul rând, cele mai importante agenții stradale au făcut trecerea în mediul online, iar astfel ele au început să ofere inclusiv pe internet promoțiile disponibile în agențiile de cartier. În al doilea rând, sunt câțiva operatori online care au adoptat promoții similare.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

În cele ce urmează voi prezenta o listă cu toate casele de pariuri pe internet licențiate în România care oferă bonus la pariurile multiple, după care voi aprofunda fiecare ofertă în parte pentru a vedea care sunt termenii atașați.  Ia în considerare că de-a lungul timpului unele promoții vor mai suferi schimbări, altele vor dispărea cu totul, iar altele vor apărea pe parcurs. De aceea este bine să consulți pagina de promoții a agenției la care joci înainte de a plasa un bilet special pentru a lua bonusul pentru pariuri în acumulator.

 

AGENȚII ONLINE CARE OFERĂ BONUS LA PARIURI MULTIPLE

Agenții recomandate cu bonus la pariurile în acumulator:

 • Netbet - bonus de până la 50% - bonusul maxim se acordă la 13 pronosticuri de cotă +1.20 >>> Încasează acum
 • Betano - bonus de până la 50% - bonusul maxim se acordă la 10 pronosticuri de cotă +1.50 >>> Încasează acum

 

Alte case de pariuri cu bonus la pariurile în acumulator

 • Winmasters - bonus de până la 60% - maximul se acordă la 14 pronosticuri de cotă +1.35  >>> Încasează acum
 • BetStars - bonus de până la 100% - maximul se acordă la 20 de pronosticuri de cotă +1.50 >>> Încasează acum
 • Maxbet - bonus de până la 50% - 100% - maximul se acordă la 12 - 14 pronosticuri >>> Încasează acum
 • Mozzartbet - bonus de până la 1,000% - bonusul maxim se acordă la 40 de pronosticuri de cotă +1.30
 • Stanleybet - bonus de până la 70% - bonusul maxim se acordă la 21 de pronosticuri de cotă +1.20


 

Netbet – bonus de până la 50% - încasează acum!

La Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) orice pariu multiplu cu minim 3 selecții plasat pe fotbal / tenis / baschet / hochei pe gheață / baseball îți aduce un bonus între 5% și 50%. Cu cât biletul conține mai multe meciuri, cu atât bonusul este mai mare. Pentru această promoție se califică doar pariurile multiple pre-meci (plasate înainte ca meciul să înceapă) care conțin doar selecții de cote de minim 1.20 fiecare. Procentul exact de bonus în funcţie de numărul de pronosticuri de pe bilet arată astfel:: 

 • 3 selecții - +3%
 • 4 selecții - +5%
 • 5 selecții - +8%
 • 6 selecții – 14%
 • 7 selecții – 18%
 • 8 selecții – 23% 
 • 9 selecții – 28% 
 • 10 selecții – 35% 
 • 11 selecții – 40% 
 • 12 selecții – 45% 
 • 13 selecții – 50% 

Exemplu: Pariezi 30 RON pe un bilet cu 8 meciuri cu o cotă totală de 14. Pe lângă câștigul de 420 RON primești un bonus pariuri de 96.6 RON. Deci câștigurile tale totale sunt de 516.6 RON. Bonusul este creditat sub forma de fonduri reale și nu este supus vreunei condiții de rulaj. 

Pariază acum la Netbet! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!
 


Betano - bonus de până la 50% - încasează acum

La Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) pariurile multiple care conțin minim 4 selecții îți aduc un bonus care începe de la 10% și ajunge la 50% după cum urmează:

 • 4 selecții : 10%
 • 5 selecții : 15%
 • 6 selecții : 20%
 • 7 selecții : 25%
 • 8 selecții : 30%
 • 9 selecții : 40%
 • 10 selecții : 50%

Oferta este valabilă doar pentru următoarele competiții: 

 • Fotbal: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, World Cup Qual. - Europe (ΜΕΝ)
 • Baschet: Euroleague, NBA, Campionatul Spaniol

De asemenea în cadrul promoției iau pare doar pariurile de tipul : 1X2, Sub/Peste, GG/NG și baschet Victorie, Handicap, Sub/Peste, iar cota minimă pe pariu este de 1.50. Poți beneficia de pe urma acestei promoții de maxim 3 ori în interval de 24 de ore!

Joacă acum la Betano, una dintre agențiile de top licențiate!

 

Winmasters - bonus de până la 60% - încasează acum

Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016) oferă bonus la pariurile multiple care conțin minim 4 selecții din fotbal, tenis și baschet cu cote de minim 1.35. Atenție, pentru că sunt eligibile doar anumite competiții, însă lista este foarte lungă astfel încât nu prea are rost să o prezentăm aici. În principiu sunt acoperite toate competițiile cât de cât cunoscute din sporturile enumerate mai sus. Recomand totuși să intri pe site-ul operatorului pentru mai multe informații în acest sens. 

Ar mai trebui spus că pariurile live și pariurile în sistem nu se califică pentru această ofertă. De asemenea, nu se califică nici pariurile pe handicapuri asiatice, pariuri închise cu opțiunea de cash out, și nici acele bilete care conțin unul sau mai multe pariuri anulate sau care nu îndeplinesc termenii ofertei. Vestea bună este aceea că bonusul este creditat sub formă de bani reali, dar poți obține un bonus maxim de 3,500RON pe zi.

Mai jos poți vedea exact ce bonus primești în funcție de numărul de selecții de pe bilet:

 

BetStars - bonus de până la 100% - încasează acum!

BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) oferă un bonus pentru pariuri multiple de până la 100%, bonusul maxim fiind acordat pentru 20 de pronosticuri pe bilet. Fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.50, iar oferta este valabilă doar în cazul pariurilor multiple pe fotbal! Pariurile în sistem sau pariurile plasate pe alte sporturi nu se califică pentru această ofertă!

Bonusul nu este supus vreunei condiții de rulaj, dar nu este acordat instant - acesta este creditat în maxim 48 de ore din momentul în care pariul este decis. Poți vedea mai jos bonusul exact în funcție de numărul de pronosticuri de pe bilet:


 

Maxbet - bonus de până la 100% - încasează acum!

Și Maxbet (D.ONJN 2555/22.12.2016) oferă bonus la pariurile în acumulator, dar aici bonusul acordat diferă în funcție de sportul pe care pariezi. Oferta este valabilă doar pentru acele bilete de pariuri care conțin doar pronosticuri din fotbal / tenis / baschet / sporturi americane. Recomand să consulți pagina promoției deoarece la fiecare sport sunt doar anumite competiții care contează pentru ofertă. Plus că fiecare bonus are un regulament propriu, așa că trebuie să fii destul de atent la termenii și condițiile aferente. 

În schimb îți voi arăta ceea ce cred că te interesează cel mai mult - bonusul oferit pentru fiecare sport în parte în funcție de numărul de pronosticuri de pe bilet. 

 

Mozzartbet – bonus de până la 1000%! 

Da, ai auzit bine, Mozzartbet (D.ONJN 336 /27.02.2017) oferă un bonus de până la 1000% la biletele cu pariuri multiple. Totuși, pentru a profita la maxim de pe urma bonusului maxim, trebuie să ai un noroc chior din moment ce-ți trebuie minim 40 de evenimente pe bilet! La biletele realiste și bonusurile sunt mult mai mici, dar comparabile totuși cu ce oferă celelalte case de pariuri. Nu este precizat nicăieri dacă oferta este valabilă și online, dar îmi imaginez că este (măcar oferta normală dacă nu și oferta ”Happy Hour”) din moment ce atunci când faci un bilet virtual pentru a paria online, este precizat și bonusul pe care îl poți primi. 

mozzartbet.png

Termeni și condiții 

 • Fiecare eveniment de pe bilet trebuie să aibă o cotă minimă de 1.30 pentru ca biletul să fie eligibil pentru această promoție.  
 • Câștigul maxim pe care-l poți lua de pe urma acestei promoții este de 210.000 RON. 
 • Bonusul Mozzart+ (cel din coloana dreaptă a imaginii de mai sus) este acordat doar dacă biletul de pariuri nu conține nici un pronostic de tipul rezultat final 1x2. 
 • Sunt acceptate pariuri din orice sport. 
 • Bonusul nu este supus vreunei condiții de rulaj. Stanleybet – bonus de până la 70% 

Pentru a lua bonusul maxim de 70% la Stanleybet (D.ONJN 1280 /29.06.2016) este necesar ca biletul tău de pariuri să conțină minim 21 de selecții cu cote de minim 1.20 fiecare. Poți lua bonusuri mai mici și pentru biletele cu mai puțin selecții după cum urmează: 

stanleybet.png

Termeni și condiții 

 • Bonusul se acordă ca procent din câștigul total. 
 • Cotele minime diferă în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, conform tabelului de mai sus. 
 • Poți câștiga maxim 50.000 RON de pe urma acestei promoții. 
 • Dacă plasezi pariuri Supergol, atunci bonusul maxim este de 100.000 RON 
 • Oferta nu este valabilă pentru următoarele tipuri de pariuri: pariuri live, ”Milionar”, pariuri nonsportive. 

Casa Pariurilor, Superbet și alte agenții de cartier oferă și ele bonusuri pentru pariuri multiple, dar aceste oferte sunt valabile doar offline, nu și online, astfel încât n-are rost să discutăm prea mult despre ele. 

Dacă vrei să plasezi pariuri multiple dar nu te simți prea inspirat, atunci te poți uita peste secțiunea de Ponturi pariuri sportive de pe site-ul PariuriX pentru a vedea care sunt cele mai noi recomandări din fotbal, tenis, baschet și alte sporturi. Iar dacă vrei să înveți să pariezi ca un profesionist, atunci accesează Școala de pariuri online - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi