Ce cadou...Mourinho i-a chemat la antrenament pe jucători în ziua de Crăciun!

Supărat că echipa nu joacă aşa cum vrea el, "The Special One"  Mourinho le-a pregătit un cadou...special starurilor sale de la United: portughezul i-a anunţat de pe acum să nu-şi facă planuri pentru ziua de Crăciun, pentru că au antrenament!! La 16:30 a stabilit Mourinho şedinţa tehnică, iar toată lumea de pe "Old Trafford" a intrat in vrie...Cei mai supăraţi sunt, desigur, jucătorii, care s-au plâns prietenilor de gestul şocant al antrenorului lor. 

În mod clar, ei (nn - jucătorii) sunt foarte afectaţi. Nu se poate aşa ceva! Nici pe vremea lui Ferguson nu se întâmpla aşa ceva! Iar Louis Van Gaal le dădea liber chiar şi două zile,

---a declarat unul dintre prietenii jucătorilor în presa din Anglia

Supărarea e la fel de mare şi în rândul angajaţilor clubului, care vor fi nevoiţi să rămână până seara târziu la stadion pentru a pregăti gazonul. A doua zi de Crăciun, Manchester United are meci în campionat cu Sunderland.

Jose a fost foarte nervos în ultima vreme la antrenamente şi e de aşteptat să nu renunţe sub nicio formă la decizia lui. Cu siguranţă, nu e deloc fericit de rezultatele echipei. Dar asta nu înseamnă să-ţi verşi supărarea în modul ăsta. Vă daţi seama, toată lumea şi-a anulat petrecerea de Crăciun în familie pentru acest moft al lui..,

---a povestit şi un angajat al clubului  

Jose Mourinho n-are ce pierde. Stă singur într-un hotel de lux din Manchester şi cu siguranţă se plictisea de Crăciun. Soția lui, Tami, și copiii Matilde şi Jose Jr. locuiesc în Londra în casa cumpărată de antrenorul portughez pe vremea când o antrena pe Chelsea. Vor fi din împreună în momentul în care Mourinho va cumpăra o locuinţă pe gustul său în Manchester. Până acum, lui "The Special One" nu i-a plăcut nicio casă pe care a văzut-o. 

 

Foto: Reuters

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi