Ce bonusuri se oferă la pariurile pe mobil de casele de pariuri online

Bonusurile la pariuri de pe mobil sunt acele promoții de pe urma cărora putem beneficia doar dacă pariem utilizând un dispozitiv mobil, indiferent că este vorba de un telefon sau o tabletă. Agențiile de pariuri online vin cu astfel de oferte pentru a convinge clienții să încerce aplicațiile și site-urile optimizate pentru mobil; este o motivație bună pentru a descoperi avantajele pariurilor din mers. Din păcate în acest moment doar doi operatori de pariuri oferă bonusuri pentru pariurile de pe mobil. Să vedem care sunt aceștia. 

Netbet.ro (D.927/24.06.2015) – bonus egal ca valoare cu miza primului pariu - maxim 40 RON 

Primeşti bonus egal cu miza primului pariu eligibil plasat de pe mobil sau tabletă până la cel mult 40 RON!

netbet.png

Cum joc la netbet.ro de pe un dispozitiv mobil?

Dacă ai unui Iphone / Ipad trebuie să pariezi direct din browser deoarece nu există o aplicație pentru IOS. În schimb pe Android există o astfel de aplicație ce poate fi descărcată direct de pe site-ul agenției. Tot ce trebuie să faci este să intri pe netbet.ro de pe un telefon / tabletă iar aici vei găsi un link de descărcare a aplicației. Alternativ, poți intra pe site de pe calculator, iar în secțiunea ”Mobil”, opțiunea ”Android”, poți introduce numărul tău de telefon; vei primi pe acesta un link prn sms prin care să descarci aplicația Netbet. 

Cum aplic pentru această ofertă? 

Nu te califici automat pentru această promoție, ci trebuie întâi să aplici pentru ea. Pentru a face acest lucru trebuie să intri în ”Promoții” și să intri pe oferta ”Joacă pe mobil și câștigă 40 RON pentru primul pariu plasat”, iar aici vei găsi un buton ”Înscriere” pe care trebuie să dai click. Acest pas poate fi făcut atât de pe calculator, cât și de pe telefon / tabletă. 

Ce am de făcut pentru a beneficia de pe urma acestei promoții?

Primul tău pariu plasat de pe un dispozitiv mobil este eligibil pentru această ofertă doar dacă este plasat pe o cotă de minim 1.60. Sunt acceptate atât pariuri single cât și multiple, dar fiecare selecție trebuie să aibă cotă de 1.60+. Acest pariu este plasat din banii tăi, dar indiferent de rezultatul lui (câștigător sau pierzător) vei primi înapoi în maxim 24 de ore suma mizată. Din acest motiv n-ai absolut nici un motiv pentru care să nu aplici pentru bonusul maxim de 40 RON, deoarece n-ai nimic de pierdut. 

Bonusul va trebui rulat de opt ori pe cote de 1.60+ în maxim 60 de zile din momentul în care a fost creditat în cont. Dacă ai optat pentru bonusul maxim, atunci trebuie să efectuezi un rulaj de 320 RON. Ar mai trebui spus că pariurile de tipul Forecast/Tricast plasate pe cursele de cai, dar și pariurile de tipul Handicap sau Sub/Peste puse pe orice sport nu se califică pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj. 

Fortuna.ro (D. 2159/28.08.2015) – bonus de fidelitate de 20RON 

Fortuna recompensează clienții fideli care joacă cu regularitate de pe un dispozitiv mobil, oferind acestora pariuri gratuite de câte 20 RON! 

efortuna.png

Cum joc la fortuna.ro de pe un dispozitiv mobil?

Cei de la Fortuna n-au o aplicație proprie, dar site-ul este optimizat pentru orice tip de telefon sau tabletă. Deci tot ce ai de făcut este să intri din browser pe efortuna.ro și să începi să pariezi. 

Cum aplic pentru această ofertă?

Pentru a primi bonusul de fidelitate de 20 RON este necesar să plasezi 10 pariuri de pe un dispozitiv mobil. Fiecare pariu trebuie pus pe o miză de minim 20 RON și o cotă de cel puțin 1.80 pentru a se califica pentru această promoție. Apoi contul tău va fi creditat cu un free bet de 20 RON. Poţi beneficia de această ofertă de cel mult 7 ori în decurs de 30 de zile.

Ce am de făcut pentru a debloca bonusul?

Pariul gratuit este valabil timp de șapte zile din momentul în care l-ai primit și-l poți utiliza doar de pe un dispozitiv mobil. Acest free bet poate fi plasat pe orice cotă, dar cota finală a biletului nu trebuie să fie mai mare de 8. Sunt acceptate pariuri pe orice sport în afara curselor de cai. 

Acestea sunt singurele bonusuri pentru pariurile pe mobil oferite în acest moment de agențiile licențiate din România. Pe de altă parte, mulți operatori de pariuri vin cu oferte tentante pentru prima depunere, oferte de pe urma cărora poți beneficia indiferent dacă pariezi de pe calculator sau un dispozitiv mobil. Iar dacă îți deschizi un cont prin Pariurix, poți beneficia de bonusuri exclusive la următoarele agenții: 

  • Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) – pariu fără risc de 100% în limita a 150RON 
  • Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) – pariu fără risc de 100% în limita a 300RON 
  • netbet.ro – bonus de 100% în limita a 300RON 
  • 888sport.com (D. ONJN 2162 / 28.08.2015) – profit triplu la primul pariu 
  • fortuna.ro – bonus de 50% în limita a 200RON 

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi