Ce bonus de bun venit oferă Maxbet

Bonus Maxbet - vezi ce bonus pentru prima depunere ofera această casă de pariuri online. Deși a primit licența de funcționare online de pe data de 1 ianurie 2016 (D. 3501/ 23.12.2015), abia la sfârșitul lunii mai a fost lansat site-ul online pe care-l poţi vedea dacă accesezi acest link. Primul lucru care mi-a sărit în ochi când am intrat pe acesta a fost bonusul pentru prima depunere de 100% în limita a 900 RON, care este a doua cea mai bună ofertă pentru prima depunere după cea de existentă la betfair.com.

De aceea oferta de bun venit oferită de Maxbet m-a făcut curios s-o analizez în amănunt. Ca sumă sună bine, dar hai să vedem și care sunt condițiile de rulaj, deoarece acestea sunt și ele foarte importante.

bonus-maxbet.png

 

Cum primesc bonusul de bun venit?

Trebuie să deschizi un cont și să efectuezi un depozit de minim 30 RON, după care vei primi un bonus de 100% până la maxim 900 RON. Acesta este acordat instant, ceea ce reprezintă un plus fiindcă nu trebuie să mai rulezi suma depusă așa cum se întâmplă la alte case de pariuri. Până aci am găsit numai avantaje.

 

Cum deblochez bonusul?

Dar acum încep problemele. Întreaga sumă din cont trebuie rulată de 7 ori pe cote de minim 1.70 în maxim 40 de zile. Dacă depui 100 RON primești încă 100 RON din partea agenției și trebuie să rulezi 1.400 RON înainte să poți solicita o retragere. Dacă vrei să aplici pentru bonusul maxim de 900 RON, atunci îți va trebui un rulaj de 12.600 RON.

Sunt acceptate atât pariuri single cât și multiple, dar în cazul pariurilor multiple fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.50. Deci pentru ca un pariu combo din două selecții să se califice pentru rulaj, trebuie ca acesta să aibă minim o cotă de 2.25 (1.50 * 1.50).

Dacă facem o comparație cu ofertele de bun venit a altor agenții, precum unibet.ro, netbet.ro sau sportingbet.ro, condițiile de rulaj de la Maxbet nu sunt prea atractive din nici un punct de vedere, atât ca şi cote minime, cât şi numărul de care trebuie suma rulată. Pe de altă parte cele 40 de zile în care este valabilă oferta sunt suficiente.

 

Merită să mă joc special pentru bonusul Maxbet?

Cred că se merită doar pentru cei care rulează sume mari de bani și vor să aplice pentru un bonus consistent. Se merită și dacă ai epuizat deja ofertele promoționale a agențiilor concurente de top (vezi aici care sunt acestea). Dar dacă nu te-ai mai jucat până acum la o casă de pariuri online și vrei să depui 200 RON, atunci ai alternative mai bune decât bonusul pentru prima depunere oferit de Maxbet.

 

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

iscuSalvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi