Ce ati vrea sa mai gasiti pe site-ul Pariurix.com?

In ultimele doua zile am adaugat o serie de tipuri de articole noi care am observat ca am prins. Noutatile sunt: - ''cota zilei'' (nu va fi chiar zilnica, depinde de cum vedem lucrurile), - propuneri pauza/final - propuneri Super 6 Stanleybet - propuneri bonus dublu (nu va fi zilnic, ci in functie de oferta, chiar si pe 2-3 zile)

pariurix.png

Acum ne gandeam sa va intrebam ce ati vrea sa mai gasiti pe site-ul nostru? Noi ne-am gandit la urmatoarele: - un articol zilnic in care sa prezentam bilete jucate de pariori (offline sau online, nu conteaza). Il updatam pe toata durata zilei (pana la ora 16:00) cu propunerile venite de la voi. - un articol zilnic in care sa va ''laudati'' cu castigurile avute. Ceva ''gen bilete castigatoare vizitatori Pariuri-x'' sau ceva in gen. Aici sa punem biletele castigate pe care le primim de la voi, atat online, cat si offline (Bine nu bilete de 2 lei si castig 4 lei). In plus puteti sa descoperiti astfel alti pariori cu care sa schimbari pareri pe forum sau pe Facebook. Cum? Simplu, cu acordul celui care ne trimitem biletul ii postam link spre profilul lui de Facebook sau de pe forumul nostru. Astfel daca vedeti ca o persoana chiar se pricepe si castiga constant o puteti aborda, puteti schimba pareri, cum pareri puteti schimba si prin comentarii la articolele respective.

Toata treaba este ca aici avem nevoie de ajutorul vostru. Daca credeti ca ar atragte una sau ambele variante va vom lasa si 2-3- modalitati de contact (forum, e-mail, Facebook).

Acum va lasam si pe voi sa alegeti, Putem testa diverse idei venite de la voi. Daca vor prinde la ''public'' le vom pastra, daca nu vom fi nevoiti sa renuntam la ele, ideea este ca vrem sa vedem mai multa implicata, cu cat es implica mai mult cu atat sansele sa castigam cresc. Ganditi-va ca postam pe site 20 de bilete venite de la voi si in 15 din ele gasiti acelasi pronostic. Deja este un semn ca pariul respectiv este de jucat.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi