Ce agentii de pariuri online ofera ceea ce isi doresc pariori?

Actualizare mai 2017

Între timp piața de pariuri sportive din România a fost reglementată de ONJN, poți juca doar la agenții licențiate. Află mai multe informații și descoperă cele mai bune 5 case de pariuri online licențiate!

 

Articolul inițial

Din sute de agentii de pariuri de pe internet, sunt numai cateva la care pariorii din Romania se pot bucura integral de facilitatile oferite, fara a fi restrictionati din cauza pozitionarii geografice. Oferta de meciuri si optiuni de pariere este aceeasi indiferent in ce tara locuiti, astfel ca nu intram in detalii aici. De asemenea metodele de depunere/retragere, cotele, seriozitatea si alte servicii de acest gen sunt identice indiferent ca locuiti in Marea Britanie sau in Romania. Insa atunci cand vorbim despre bonusuri, transmisii live stream, site si suport in limba materna; pariorii din Romania au mai putine alternative decat pariorii din alte tari. Aceste criterii pot fi decisive in ceea ce priveste diferenta dintre parerea pariorilor straini si parerea pariorilor romani atunci cand vine vorba despre cele mai bune case de pariuri online.

In primul rand, agentiile din cadrul grupului Bwin.Party Digital Entertainment s-au retras de pe piata din Romania, insemnand ca pariorii de la noi din tara nu mai pot deschide cont si nu pot paria la agentiile: Bwin, Party Bets si Gamebookers; agentii candva foarte cunoscute si utilizate in Romania. De asemenea Offsidebet si Expekt s-au retras de pe piata din Romania.

Interfata si suport in romana

In ceea ce priveste serviciile oferite in limba romana, doar urmatoarele site-uri se pot "lauda" cu aceasta facilitate:

  • Unibet.com - si acestia au site tradus in romana, insa pe alocuri au fost pastrati termenii din engleza. Astfel desi traducerea per total este buna, este totusi mai slaba decat la Bet365. Si ei ofera serviciu de live chat, insa este disponibil doar intre luni si vineri, timp de 9 ore pe zi.
  • Sportingbet.ro - exista traducere, insa lasa de dorit. In multe situatii avem pagini unde jumatate din continut este in romana si jumatate in engleza. Ca si in cazul celor de la Unibet, serviciul de live chat in romana este disponibil partial (~8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana) Exista totusi si un numar de telefon pentru romani, acesta fiind gratuit.

Bonusuri de bun venit

Din acestea, doar urmatoarele ofera bonusuri de bun venit pariorilor din Romania:

  • Unibet - ofera rambursarea a 50% din valoarea primului pariu pana la maxim 150RON, daca acesta este necastigator. Bonusul trebuie rulat de 12 ori pe cote mai mari de 1.20.
  • Sportingbet - 50% pana la maxim 100RON. Suma totala (banii depusi + bonusul) trebuie rulata de 5 ori in 60 zile.

Nu va lasati pacaliti daca vedeti pe vreun alt site ca se ofera bonus de bun venit. De multe ori, acele oferte sunt afisate chiar daca nu sunt destinate clientilor din Romania. Pentru a fi mai siguri, este bine intai sa intrebati operatorii agentiei respective inainte de a va deschide un cont.

Serviciu live stream

  • Unibet - este singura agentie care se poate compara cu Bet365 din punct de vedere al transmisiilor oferite. In cele mai multe cazuri ei ofera exact aceleasi evenimente, dar mai sunt si exceptii.
  • Sportingbet - ofera ocazional meciuri de fotbal, baschet si tenis, desi oferta este mult mai slaba decat a site-urilor prezentate anterior. In anumite cazuri stream-ul nici nu functioneaza.

Click aici si pariaza la cea mai buna agentie de pariuri online

Singurele servicii de live stream disponibile pe telefon si tableta sunt cele oferite de Bet365 si Unibet. 
Alte agentii nu ofera servicii de live stream romanilor.

Review-urile oferite de site-urile straine caselor de pariuri pot fi insuficiente pentru a va face o parere despre cat de buna este o anumita agentie, deoarece numai cateva au un serviciu complet destinat pariorilor romani. Cum puteti vedea avem 9 site-uri (sau in orice caz 9 cunoscute) pe care utilizatorii din Romania le pot accesa in limba romana, chiar daca la 2/3 din ele traducerea lasa de dorit. Din acestea, Bet365 este singurul cu live-chat in romana disponibil non stop. In afara de ea, doar Unibet, SportingBet si Vistabet au live chat in romana ( disponibil in zile de lucru)

Din acestea, doar 6 case ofera un bonus de bun venit (lor alaturandu-se Titanbet si Doxxbet, care nu au interfata in romana).

Doar 5 agentii ofera servicii de live stream romanilor, cele de la Unibet si Bet365 fiind cu mult peste a celorlalti. De asemenea acestea doua sunt si singurele disponibile de pe telefon/tableta.

Cum se poate vedea, per total Bet365 este singura agentie care ofera servicii complete in Romania din toate punctele de vedere. Unibet vine detasat pe locul 2. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi