Ce agenţie online are cea mai bogată oferta de pariuri?

Descopră agențiile de pariuri online cu cea mai bogată ofertă de pariuri! Aspecte precum bonusuri şi promoţii şi serviciu live stream sunt foarte importante pentru orice parior. Însă pe lângă acestea un aspect la fel de important îl reprezintă oferta de meciuri şi opţiuni de pariere pe care agenţia respectivă îl oferă, atât înainte de meci cât şi în timpul partidei.

cele-mai-bune-agentii-de-pariuri-online-pentru-biletul-zilei.jpg

Oferta înainte de meci

Cea mai diversificată ofertă este cea oferită de Unibet.ro (D.ONJN 1564/25.08.2016), această casă de pariuri online acoperind foarte multe sporturi şi campionate de fotbal. Alte agenții cu ofertă bună sunt netbet.ro, sportingbet.ro, betano.ro și betfair.ro
 

Serviciu de pariuri live

Dintre toate site-urile de pariuri online îmi sare în ochi  netbet.ro, ea având în multe momente cele mai multe meciuri disponibile pentru pariuri live.  Pe de altă parte betano.ro are o ofertă foarte tentată la meciurile românești (oferă de departe cele mai diversificate pariuri pe partidele din Liga 1, cum ar fi multe pariuri pe cornere sau cartonașe). Din nou, unibet.ro, betfair.ro și sportingbet.ro nu stau nici ele rău când vine vorba de oferta live. Toate aceste site-uri pun la dispoziţie numeroase opţiuni de pariere indiferent de meci, chiar dacă înaintea începerii partidei nu erau oferite decât unele opţiuni de pariere. De regulă, dacă scorul unui meci dintr-un campionat mai mic capătă proporţii casele de pariuri îl blochează din oferta de pariuri live. Cei de la 888sport.com sunt cei mai îngăduitori la acest aspect, ei blocând mai rar astfel de partide.


Unde putem să pariem pe echipe româneşti, indiferent de sport?

Probabil în cele mai multe cazuri nu suntem prea interesaţi de o ofertă foarte bogată deoarece nu mulţi dintre noi pariază pe meciuri din liga de rezerve a Rusiei sau pe meciuri de U19 din Ungaria. Însă, atunci când vine vorba despre meciurile echipelor româneşti, majoritatea vrem o ofertă cât mai bogată, indiferent de divizia de fotbal sau sportul despre care vorbim.

  • în timp ce toate agenţiile au în ofertă meciuri din prima ligă de fotbal, situaţia nu sta chiar la fel la ligile inferioare. Cei de la fortuna.ro și betano.ro bagă întotdeauna meciurile din Liga a doua, incluzând toate opţiunile de pariere importante. În anumite momente veţi găsi şi meciuri de liga a treia disponibile pentru pariuri la Sportingbet.ro. Meciuri din liga a doua se mai găsesc în ofertă la winmasters.com, netbet.ro, unibet.ro sau sportingbet.ro
  • În ceea ce priveşte campionatul de handbal din România singurele agenţii care oferă pariuri sunt netbet.ro şi unibet.ro. Aici vorbim atât despre campionatul de băieţi, cât şi cel de fete.
  • Liga Naţională de Baschet se găseşte în oferta celor de la: fortuna.ro şi unibet.ro

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive