Ce a cerut Budescu pentru a semna cu Steaua. Gigi a crezut că e luat la mișto

Budescu nu se dezminte, rămâne un tip capricios, iar clauza impusă pentru a semna cu FCSB este uluitoare. Noi am aflat despre ce a fost vorba.

Sărmăluță parcă nu era sortit să ajungă la Steaua, scuzați, la FCSB. În fiecare zi apăreau noi piedici în calea transferului, deși Gigi Becali bătuse deja palma cu Ioan Nicolaie pentru realizarea mutării.

Aflat în vacanță în Antalya, fotbalistul a făcut și el tot ce era omenește posibil să devină jucătorul roș-albaștrilor. A semnat contractul și l-a trimis prin fax, dar imprimanta cu ace de la sediul clubului nu a printat iscălitura. 

„Ca un făcut, s-au rupt patru ace, exact când să tipărească semnătura. Nea Gigi crede că e lucrătura necuratului, dar eu știu ce s-a întâmplat. Pe contract se lipise nisip umed de pe plajă, care a afectat acele. Ce vreți, au și ele vreo 20 de ani. Le-am serbat majoratul acum doi ani!”, a povestit Ionuț Luțu. 

Până la urmă, când toată lumea era resemnată, Nety Sandu a aliniat planetele. „Răsfăț! Astăzi vă veți întâlni cu un prieten... cu o rudă... cu un apropiat... cu un necunoscut... cu cineva. Vă veți relaxa. Posibil ca după-amiază să savurați mâncarea preferată... așadar, răsfaț!”,  a spus ieri horoscopista, la zodia lui Budescu.

Fotbalistul nu a dat prea mare atenție profeției, dar vorbele femeii i s-au insinuat în subconștient și au început să lucreze. În timp ce stătea pe șezlong, fostul astral s-a gândit fără să vrea: „M-am întâlnit cu o rudă, cu soția, cum m-am trezit. ... apoi m-am relaxat pe plajă...” Deodată, i s-a făcut o poftă teribilă de sărmăluțe.

Dar de unde sarmale în Antalya? În zadar a bătut Constantin regiunea în lung și în lat, îngânând ca și cum ar fi fost în transă: „Sărmăluțe... sărmăluțe... sărmăluțe.. sărmăluțe...”. Era la un pas să devasteze al 30-lea restaurant luxos de unde fusese trimis la plimbare, în momentul în care i-a sunat telefonul. Nici nu s-a uitat să vadă cine îl apela. Știa.

„Nea Gigi, sărmăluțe și vin. Nu bre, nu vin de băut. Vin eu să semnez. 1000 de sărmăluțe, pe loc, la semnătură. Cu smântână și ardei iute. Și cu mămăliguță. Și cu cola rece. Acum mă îndrept spre aeroport. Hai bre, nea Gigi, cum să fac mișto? Când am mai făcut eu mișto de matale? Știi că sunt băiat serios”...

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Fotomontaj: Tudor Caramavrov

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi