A câștigat 10,000$ la casino, dar staff-ul refuză să îl plătească dintr-un motiv incredibil

John Marando, un pensionar de 82 de ani din Canada, a câștigat de curând suma de 10,000$ într-un cazino din Ontario, dar staff-ul refuză să îi plătească suma câștigată dintr-un motiv cel puțin ciudat. 

Se pare că în urmă cu 17 ani bărbatul s-a autoexclus din respectivul cazino, adică a completat o cerere ca să nu mai fie lăsat să joace. Practica nu este deloc una ieșită din comun, fiind o metodă bună pentru a îi ajuta pe cei depepndenți de jocuri de noroc să stea departe de acest viciu. Chiar și așa situația este cel puțin bizară pentru că oricum staff-ul cazinoului nu l-a oprit în vreun fel să nu se mai joace. Și sunt destul de convins că nu i-ar fi dat banii pariați înapoi dacă doar ar fi pierdut. Odată ce a câștigat o sumă măricică, aceștia și-au ”amintit” de formularul completat de John în urmă cu aproape 2 decenii.

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România

Paul Pellizzari, reprezentant al organizației ” Ontario Lottery and Gaming” a declarat pentru mirror.co.uk: ”Persoanele care se auto-exclud trebuie să știe că nu vor avea dreptul de a ridica premii câștigate ulterior. Această măsură este parte din suportul oferit de noi pentru a ne respecta promisiunea de a îi ajuta să stea departe de activitățile de gambling”.

De partea cealaltă domnul Marando nu vrea să renunțe așa ușor, acesta afirmând că nici nu mai știe ce făcea în urmă cu 17 ani: ”Acum 8 ani am făcut o operație pe creier, credeți-mă că nu îmi aduc aminte prea multe lucruri de acum 17 ani. Să joc m-au lăsat, și-au dat seama că nu am voie abia după ce am câștigat. Voi vorbi cu avocatul meu și îi voi da în judecată. Nu las lucrurile așa”.

Sursă foto: http://www.mirror.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi