Cazinou ilegal închis de polițiști! Ce au descoperit la descindere

În urma unor informații și ale unor filaje desfășurate pe parcursul mai multor luni, polițiștii de la crimă organizată din Chișinău au descoperit un cazinou ilegal în apropierea centrului orașului. Zeci de persoane, printre care funcționari publici și directori ai unor întreprinderi au fost surprinși jucând poker în timpul raziei efectuate de polițiști.

La solicitarea forţelor de ordine, cei peste 50 de clienţi aflați la mese au părăsit localul clandestin, dar numai după ce au fost legitimați de către ofițerii de investigații și urmărire penală. În urma percheziției, au fost sigilate și confiscate mai multe mese de joc, jetoane în valoare de aproape 3 milioane de lei, cărți de joc și 55 000 lei în numerar. Cazinoul ilegal a fost sigilat și închis de către polițiști.

Potrivit presei din Moldova, proprietarii cazinoului ilegal au fost săltați și duși la secția de poliție, unde li s-au întocmit dosare penale pentru evaziune fiscală și practicarea ilegală a jocurilor de noroc. Acum câteva luni, mai multe cazinouri din Moldova au fost închise pentru că licențele acestora au fost eliberate sau prelungite fără a se respecta toate prevederile legale.

La sfârșitul anului trecut, cinci funcționari publici (în frunte cu directorul adjunct al Comisiei de Licențiere) au fost reținuți pentru încălcarea atribuțiilor de serviciu. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi