Caz incredibil: s-a sinucis deoarece a pierdut la jocuri de noroc banii cu care trebuia să-şi repatrieze fratele sinucis din acelaşi motiv

florin-si-marian.jpg

Pare de domeniul S.F.-ului ce am scris în titlu, dar nu este aşa. Chiar a avut loc această întâmplare. Un ieşean şi-a pus capăt zilelor la doar câteva zile după ce şi fratele său s-a sinucis.

Povestea este din primăvara anului 2015 şi are ca protagonişti doi fraţi ieşeni. Primul dintre ei s-a sinucis în Marea Britanie. Acolo a făcut un împrumut în valoare de 50.000 de lire sterline pentru a-şi cumpăra o casă. Banii de casă au ajuns în "şeptari" şi în "fructe" şi drept rezultat Florin (33 de ani) a decis să-şi ia viaţa.

În acelaşi timp, în ţară fratele său care era mai tânăr cu 6 ani, Florin, făcea şi el datorii datorită aceleiaşi patimi. Ajunsese la circa 40.000 de lei împrumutaţi de la prieteni şi rude pe care i-a pierdut la pariuri. Florin şi-a vândut chiar şi maşina şi bunurile de valoare pentru acest viciu. Mai grav este faptul că Florin băgase la pariuri chiar şi banii primiţi, 5.000 RON, de la un alt frate pentru a-l aduce în ţară pe Marian. La aceştia se mai adaugă alţi 1.800 RON primiţi de la patronul unui salon unde lucra ca hair stylist de 12 ani.

Nu ştim ce să facem, suntem distruşi, să îi pierdem pe amândoi din aceeaşi greşeală pe care au făcut-o. Eu sunt cea mai mică din familie şi urma să mă căsătoresc în vară, sper să avem puterea să trecem peste această tragedie. Nu ştim încă cum îl vom aduce pe fratele meu din Anglia, acum suntem prea îndureraţi şi încercăm să luptăm cu suferinţa.
- Ana-Maria Chirascu (sora celor doi fraţi)

Înainte de a lua dureroasa decizie Marian postase pe contul său de Facebook următorul mesaj:

Acestea îmi sunt ultimele cuvinte. Ştiu că doare, am fost prost, nu am reuşit să renunţ la diavol. Jocurile m-au dus aici, mă voi duce alături de fratele meu. ADIO.

Chiar dacă cele relatate în articol sunt întâmplări din urmă cu un am vrut să le aducem în prim plan deoarece, aşa cum v-am spus întotdeauna, la jocurile de noroc online este important să jucaţi doar atât cât vă permiteţi să pierdeţi.

Sursă foto: bzi.ro

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi