Cavalerul de onoare a furat banii pentru petrecerea burlacilor și i-a pierdut la jocuri de noroc!

Dino Carter este un britanic care se pregătea să se căsătorească, așa că l-a rugat pe Martyn Galvin, cel mai bun prieten al său, să fie cavaler de onoare și să organizeze petrecerea burlacilor. 

Martyn a acceptat fără ezitare propunerea, însă ce nu știa Dino este faptul că prietenul lui din copilărie este un pic sărit de pe fix. Martyn a strâns de la mire și de la încă 16 persoane suma totală de 8,000£ cu care ar fi trebuit să rezerve bilete de avion către Praga și cazare la un hotel din capitala Cehiei. Însă Martyn a avut o idee mai ”bună”, el utilizând banii pentru jocuri de noroc și pariuri sportive.

martin.jpg

Martyn Galvin într-o poză preluată de la The Guardian

După ce a pierdut banii, el a inventat inclusiv o poveste conform căreia ar fi fost suspect de cancer în fază terminală, deși nu avea absolut nimic! Nici acum nu este clar care au fost motivele pentru care a inventat această poveste, pentru că acest lucru nu l-a ajutat în vreun fel să recupereze banii pierduți sau să explice pierderea lor. Singurul lucru pe care l-a câștigat a fost mila prietenilor săi.

Conform celor de la The Guardian, minciuna a ieșit la suprafață în ziua în care bărbații trebuiau să plece la Praga și au observat că nu există nici o rezervare făcută. Martyn a încercat să dea vina pe agentul de turism, spunând că acesta a încurcat datele, dar povestea nu a ținut. Dino și-a dat seama că a fost fraierit, după care a aflat de la mama lui Martyn că acesta nu avea cancer, ci era sănătos tun.

În urma acestei întâmplări, poliția a fost alertată iar Martyn a fost arestat pentru înșelăciune, el fiind condamnat la 20 de luni de închisoare cu executare. Între timp Dino și-a găsit un alt cavaler de onoare și a avut parte de nunta mult visată. Astfel singurul care a avut cu adevărat de pierdut din această poveste a fost Martyn, prietenul excroc.

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi