Catena Media se extinde: a cumpărat afiliatul belgian PokerScout

Schimbare majoră pe piața jocurilor de noroc din Belgia. Compania on-line Catena Media a achiziționat operațiunile PokerScout.com. A plătit 350.000 de dolari pentru a achiziționa PokerScout, care ”va contribui la noua strategie Catena Media pe piața americană și globală”. Compania intenționează să îmbunătățească "utilitatea și vizibilitatea" PokerScout (foto: calvinayre.com) și să construiască pe portofoliul existent Catena noi oportunități pe pentru jocurile de noroc online.

Mulți observatori din industrie și-au exprimat surprinderea față de prețul relativ mic plătit de Catena pentru PokerScout. Toată lumea pune afacerea pe seama faptului că fostul proprietar a fost într-o criză de lichidități după ultima încercare de a-și relansa activitatea. Specialiștii speră acum că îmbunătățirile pe care Catena pentru site nu vor include și urmărirea traficului avut de site-urile concurente. 

Între timp, afiliații se luptă pentru ”viața” lor în Belgia. Ei urmează planurile autorităților legate de anumite restricții pe o piață a jocurilor de noroc și așa foarte restrictivă. Una dintre măsurile propuse se referă la limitarea operatorilor licențiați belgieni de a-și face publicitate pe alte site-uri, în afara propriului domeniu. 

Modificările, care se preconizează că vor intra în vigoare la jumătatea anului 2018, vor exclude în mod eficient toate activitățile afiliate la nivel local și, în mod evident, vor influența și veniturile operatorilor. Vorbind la conferința EiG 2017 de la Berlin, avocataTatiana Klaeser a sugerat că noua legislație a fost elaborată de către Loteria Națională a Belgiei ca mijloc de a controla concurenții online.

Catena a cheltuit deja 60 milioane lire sterline pe achiziții în acest an înainte de achiziționa PokerScout. Competitorul Catena Better Collective a fost, de asemenea, un jucător masiv pe piață în 2017, cu șase achiziții diferite în această vară. În această săptămână, Better Collective și-a completat ”panoplia” după preluarea site-ului PariuriX - cel mai important site pentru pariori din România, înființat în urmă cu 10 ani. 

Cine sunt cei de la Better Collective?

 

Better Collective este o companie daneză fondată în 2004, care în cei 13 ani de existență a reușit să își creeze un portofoliu ce conține peste 2.000 de site-uri și produse de gambling. Printre acestea regăsim câteva proiecte de top la nivel mondial, unul dintre ele fiind site-ul bettingexpert.com.  Aceasta este cea mai mare rețea pentru pariuri sportive din lume, ea adunând laolaltă peste 450.000 de pariori din toate colțurile planetei care împreună generează peste 125.000 de pronosticuri pariuri sportive în fiecare zi! De altfel Betting Expert a reușit să câștige nenumărate premii de-a lungul timpului, unul dintre ele fiind premiul de ”Cel Mai Bun Afiliat” la gala premiilor ”EGR Operator Awards 2015”.

Portofoliul Better Collective conține și alte proiecte de top precum site-ul smartbets.com sau discoverslots.com. În timp ce Smart Bets este o platformă pe care poți compara cote de la zeci de case de pariuri din întreaga lume și poți găsi cele mai bune ”value bets” luând în considerare statistici complexe, Discover Slots are rolul de a ajuta jucătorii să găsească cele mai bune sloturi video în funcție de preferințele personale ale acestora.

Este de la sine înțeles că cei de la Better Collective au foarte multă experiență când vine vorba de jocuri de noroc, iar astfel suntem convinși că sub îndrumarea lor și PariuriX va progresa destul de mult în viitorul apropiat. 

 

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi