Câte goluri marchează Ibrahimovic în Premier League? Cote atractive oferite de Netbet!

Uitându-mă peste pariurile speciale oferite de casele de pariuri online pe sezonul 2016 / 2017 din campionatele mari ale Europei, am observat un pariu foarte interesant la Netbet (vezi site-ul agenției) pe câte goluri va marca Ibrahimovic în Premier League:

ibrahimovic.jpg

  • 10 sau mai puțin @ 5.50
  • 11 - 15 @ 2.80
  • 16 - 20 @ 2.65
  • 21 sau mai multe @ 4.70

Zlatan vine după un sezon excepțional în Ligue 1 unde a punctat de nu mai puțin de 38 de ori, în nici un alt sezon el nereușind să marcheze atât de multe goluri. Pe de altă parte PSG nu avea adversar în prima ligă franceză, reușind să învingă la scor majoritatea oponenților. Suedezul acum s-a transferat în Premier League, un campionat mult mai competitiv și mai echilibrat decât Ligue 1. El a ajuns la Manchester United, o echipă de tradiție a fotbalului britanic, dar care s-a chinuit destul de mult în ultimele sezoane de când s-a retras Ferguson. De altfel nici unul din atacanții ”diavolilor roșii” nu a rupt gura târgului în ultimii 3 ani. Au dat ceva goluri, dar nu s-au bătut la titlul de golgheter.

  • 2015 - 2016: Anthony Martial (11), Wayne Rooney (8)
  • 2014 - 2015: Wayne Rooney (12), Robin van Persie (10)
  • 2013 - 2014: Wayne Rooney (17), Robin van Persie (12)

Deși Ibrahimovic a dat foarte multe goluri în Ligue 1, în Liga Campionilor unde nivelul era mai ridicat el nu a reușit în precedentele două sezoane să fie la fel de eficient. Mai se pune și problema dacă se va adapta din prima la noua sa echipă (deși are experiență vastă și nu a avut astfel de pobleme în trecut) și dacă va reuși să stea departe de accidentări și să rămână la un nivel ridicat pe întreaga durată a sezonului,.deoarece vorbim totuși de un jucător de 34 de ani. Pe de altă parte în nici unul din ultimele 10 sezoane suedezul nu a marcat mai puțin de 10 goluri.

Pariul meu? Aș miza în primul rând pe 11 - 15 goluri, și poate o sumă mai mică pe 16 - 20 de goluri. Tu ce ai juca la un astfel de pariu? Obișnuiești să pui astfel de pariuri speciale, sau nu ai răbdare să aștepți un an de zile pentru un deznodământ? Poți posta o părere mai jos. 

Deschide un cont la Netbet pentru a primi un bonus de bun venit de până la 1500RON!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi