Cât s-a pariat pe FCSB – Timișoara 7-0? Legătură demonstrată cu mafia pariurilor

Cât s-a pariat pe FCSB – Timișoara 7-0? Este o întrebare legitimă după ce gsp.ro a scris despre legătura unuia dintre jucătorii oaspeților cu mafia pariurilor. Jurnaliștii consideră că Josip Soljic a greșit la patru dintre cele șapte goluri primite de echipa sa! La trei dintre ele a făcut marcaj larg, iar pentru al patrulea a comis penalty cu eliminare.


Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Croatul a fost anchetat de procurorii germani în „dosarul Bochum”, în urma căruia mai multe persoane au fost condamnate la închisoare pentru manipularea rezultatelor unor meciuri de fotbal pentru pariuri. Una dintre aceste persoane a fost conaționalul lui Soljic, Marijo Cvrtak, care l-a ajutat pe actualul jucător de la ACS Poli Timișoara să se transfere de la Moslavina la echipa elvețiană Gossau, pe care o controla. 

Cvrtak a stat la închisoare 5 ani și jumătate pentru trucarea a 20 de meciuri din Europa. De obicei, Gossau pierdea la scoruri de maidan: 0-4 cu Locarno, 0-4 cu Servette, 0-7 cu Lugano (în urma acestui meci, aranjorul a câștigat cel puțin 130.000 de euro) ș.a.m.d. Procurorii germani au notat că Soljic l-a ajutat pe interlop să trucheze cel puțin un rezultat. În alte cazuri, i-a furnizat informații din interior, precum titularii din următorul meci.

Cvrtak asigura 62 la sută din cheltuielile clubului Gossau cu Soljic, plătind chiria fotbalistului și o parte din salariu. „M-a ajutat un pic cu banii. Când salariul de la club întârzia, m-a ajutat să plătesc apartamentul”, a recunoscut jucătorul pentru sursa citată.

Meciul Biel – Gossau are o poveste foarte interesantă. Potrivit procurorilor, Cvrtak a vrut să  aranjeze ca oaspeții să piardă la cel puțin două goluri diferență și a venit special din Germania (unde era stabilit) pentru a se întâlni cu Soljic înaintea partidei. Interlopul avea, însă, nevoie și de concursul altor jucători, astfel că mâna sa dreaptă din lotul lui Gossau, Damjanovic, a vorbit cu Bigoni și Lutolf. Aceștia au cerut 25.000 de euro, sumă considerată prea mare. Cvrtak nu a mai pariat pe meci și și-a ieșit din minți când a văzut scorul final: 8-0!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi