Cât de des te bazezi pe instinct la jocurile de noroc? Studiu interesant al britanicilor

Încrederea în instinctul tău este de bază în luarea celor mai importante decizii! Este rezultatul unui sondaj la care au participat 2000 de britanici. Majoritatea dintre ei au dezvăluit că instinctul s-a dovedit a fi cel mai bun ”judecător” în momente de cotitură în viață, cum ar fi cumpărarea unei case sau alegerea unui job. 

Unul din trei britanici au apelat la gândirea logică și au avut cea mai mare încredere în ce le-a spus conștiința. Iar foarte mulți au dezvăluit că acest comportament le-a fost de mare ajutor și la jocurile de noroc! Mai mult de șase din zece britanici consideră că instinctul i-a condus spre câștiguri importante. În medie, de astfel de decizii a fost nevoie în patru din trei situații pe an. Iar aproape 93% dintre cei chestionați au spus că nu au greșit încrezându-se în instinct. 

Studiul privind încrederea în curajul și instinctul fiecăruia a fost realizat de cazinoul online Casumo.com, al cărui purtător de cuvânt a spus: "Este uimitor cât de mulți britanici cred în instinctul care poate schimba destine. Percepția lor este acest aspect duce de cele mai multe ori la deciziile corecte. Să recunoaștem, aproape toți avem, la un moment dat, încredere totală în instinctul nostru atunci când vine vorba de luarea unei decizii - fie că este mai mică sau importantă”. 

O parte dintre cei chestionați s-au referit la jocurile de noroc, dezvăluind că viața lor s-a schimbat în bine după ce instinctul ”le-a spus” că trebuie să parieze pe un eveniment sau că trebuie să joace pe un anumit număr la ruletă. De asemenea, s-au raportat cazuri când respectivii au luat decizia de a plasa un pariu pe o cursa de cai unde câștigător a ieșit cel cu o cotă de 250/1. Iar din instinct au ales să parieze chiar pe acesta.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX!

În urma sondajului, britanicii au descoperit că jumătate din populație consideră că oamenii care obișnuiesc să-și asculte instinctele sutn de obicei mult mai fericiți decât cei care nu cred în așa ceva. Cu toate că, științific, s-a dovedit că tocmai instincul este al doilea cel mai improtant factor care ne ajută să luăm cea mai bună decizie.

Instinctul poate reprezenta o parte importantă a deciziei noastre, desigur. Dar eu unul vă sfătuiesc să vă asigurați că luați cea mai bună decizie după ce vă consultați și cu cei apropiați, membri ai familiei sau prieteni buni. Într-un singur loc nu vă garantez, însă, că aceștia vă pot ajuta: la jocurile de noroc.

Vă recomand să jucați responsabil! De asemenea, NU jucați mai mult de 10% din veniturile lunare! Dacă întâmpinați probleme, apelați la jocresponsabil.ro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!