Câștiguri duble și rambursări la NetBet pe durata Campionatului European în meciurile cu întoarceri de rezultat!

Campionatul European de Fotbal 2016 debutează în sfârșit, și fără îndoială ne va aștepta o lună plină de meciuri interesante, întoarceri spectaculoase de scor și rezultate neașteptate. De aceea agenția de pariuri sportive Netbet (D.927/24.06.2015) vine în ajutorul clienților cu o promoție care îi va ajuta și mai mult pe aceștia să trăiască la maxim adrenalina pe care o oferă meciurile de la Euro 2016. Promoția se numește ”Stressless Euro - Bucură-te de Campionatul European fără nicio grijă!”, și poți beneficia de pe urma ei în două moduri (participă și tu acum):

  1. Dacă echipa pe care ai pariat câștigă după ce este condusă, atunci vei beneficia de câștiguri duble.
  2. Dacă echipa pe care ai pariat conduce, dar în final se recunoaște învinsă, atunci primești înapoi miza pariată.

promotie-netbet-3.png

Pentru această promoție Netbet (deschide cont acum) se califică doar pariurile de tipul 1x2 plasate pe minim 40RON. Bonusul maxim pe care îl poți lua este de 100RON, acesta fiind acordat sub forma de free bet în maxim 72 de ore de la încheierea promoției. Acest free bet va fi valabil timp de 7 zile și trebuie folosit integral la un singur pariu; el nu poate fi împărțit în mai multe părți.

Exemplu dublarea câștigurilor:
În primul rând trebuie spus că această dublare va fi calculată în funcție de câștigurile nete (câștiguri – miză)

Să presupunem că pariezi 50RON pe o victorie a Angliei în meciul cu Rusia la o cotă de 1.85. Rusia deschide scorul, dar Anglia se impune în final cu 2:1. Asta înseamnă că pe lângă cei 92.5RON câștigați de pe urma pariului tău, vei mai primi încă 42.5RON sub formă de free bet.

Exemplu 2:
Pariezi 100RON că Anglia va învinge Rusia. Anglia începe perfect meciul, are 1:0, dar în final aceasta dezamăgește pierzând cu 1:2. Deși ai pierdut pariul, vei primi înapoi cei 100RON sub forma de pariu gratuit.

Cum mă calific pentru această promoție?
Te-am convins că se merită să aplici pentru această promoție? Atunci uite ce ai de făcut. În primul rând trebuie să îți deschizi un cont la netbet.ro dacă nu ai deja unul. Dacă te înregistrezi acum prin link-urile Pariurix beneficiezi și de un bonus de până la 1,500RON pe durata primelor cinci depuneri!

Apoi trebuie să te loghezi, să accesezi pagina de promoții și să dai click pe oferta ”Bucură-te de Campionatul European fără nicio grijă!”.  În partea de jos a paginii vei găsi butonul ”Înscriere” pe care trebuie să dai click pentru a putea beneficia de pe urma acestei oferte.

Înregistrează-te acum la Netbet pentru a putea beneficia de pe urma acestei promoții și pentru a primi un bonus de până la 1500RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi