Câștigi 250.000RON cu un pronostic pe Roma vs Liverpool

Returul semifinalei Ligii Campionilor dintre AS Roma și Liverpool (2 mai, ora 21:45) va fi spectaculos. Echipa gazdă trebuie să înscrie măcar de trei ori pentru a spera la calificare, după 2-5 în prima manșă, în timp ce „cormoranii” au fotbaliști ofensivi de excepție și pot înscrie în orice moment. Cu siguranță se va marca, iar Unibet.ro îți propune o promoție prin care poți da lovitura: dacă indici exact marcatorul primului gol și minutul în care se va înscrie acest gol, câștigi 250.000 RON! Atenție: participarea este gratuită pentru toți cei care au cont la această casă de pariuri online, adică nu trebuie să mizezi niciun ban. Trebuie doar să intri pe linkurile speciale din articol pentru a câștiga mulți bani. Săptămâna trecută, 5 participanți la concurs au dat pronosticul corect și au împărțit premiul.

Participă la Unibet U-Goal Predictor și câștigă 250.000RON

Cum câștig marele premiu?

  1. Loghează-te în contul tău Unibet.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
  2. Intră în concursul Unibet U-Goal Predictor din secțiunea Promoții. Dă click pe „Joacă acum”
  3. Indică marcatorul și minutul primului gol al meciului AS Roma vs Liverpool, din semifinalele Ligii Campionilor (miercuri, 2 mai, 21:45)
  4. Dacă pronosticul tău este câștigător, câștigi 250.000RON

      Exemplu: După ce dai click pe „Joacă acum”, în partea din stânga a ecranului va apărea o listă cu numele fotbaliștilor, ordonați după probabilitatea de a marca. Dai click pe numele jucătorului, iar apoi, din partea dreaptă a ecranului, alegi minutul. Dacă alegi Salah și minutul 6, câștigi banii dacă atacantul lui Liverpool deschide scorul în minutul 6.

Ce trebuie să mai știu?

  • Dacă sunt mai mulți câștigători, premiul de 250.000 RON se împarte la numărul acestora.
  • Predicția trebuie trimisă până la ora de start a partidei. Poți să o modifici de câte ori dorești până la startul meciului.
  • Promoția este destinată atât clienților vechi, cât și clienților noi ai Unibet.ro.

Participă la Unibet U-Goal Predictor și câștigă 250.000RON

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!