Câștigi 250.000RON cu un pronostic pe Real Madrid vs Liverpool

Trofeul Ligii Campionilor este disputat în acest an (26 mai, ora 21:45) între Real Madrid și Liverpool. Cele două echipe au marcat împreună 70 de goluri în ediția 2017-2018 a competiției. Cristiano Ronaldo are 15 reușite, Salah a marcat 10 goluri, Firmino - 10, iar Mane - 9. Ar fi absurd să nu se înscrie măcar un gol, iar Unibet.ro îți propune o promoție prin care poți câștiga mulți bani. Mai exact, 250.000RON. Tot ce trebuie să faci este să intri prin linkurile speciale din acest articol și să indici exact marcatorul primului gol și minutul în care se va înscrie acest gol. Atenție: participarea este gratuită pentru toți cei care au cont la această casă de pariuri online, adică nu trebuie să mizezi niciun ban. Trebuie doar să intri pe linkurile speciale din articol pentru a câștiga banii. La o ediție anterioară a concursului de pronosticuri, desfășurată cu ocazia semifinalei dintre AS Roma și Liverpool, doi pariori au indicat că primul gol va fi marcat de Mane în minutul 9, câștigând 125.000 de lei fiecare.

Participă la Unibet U-Goal Predictor și câștigă 250.000RON

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig marele premiu?

  1. Loghează-te în contul tău Unibet.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
  2. Intră în concursul Unibet U-Goal Predictor din secțiunea Promoții. Dă click pe „Joacă acum”
  3. Indică marcatorul și minutul primului gol al meciului Real Madrid vs Liverpool, din finala Ligii Campionilor (sâmbătă, 26 mai, 21:45)
  4. Dacă pronosticul tău este câștigător, câștigi 250.000RON

      Exemplu: După ce dai click pe „Joacă acum”, în partea din stânga a ecranului va apărea o listă cu numele fotbaliștilor, ordonați după probabilitatea de a marca. Dai click pe numele jucătorului, iar apoi, din partea dreaptă a ecranului, alegi minutul. Dacă alegi Mane și minutul 17, câștigi banii dacă jucătorul lui Liverpool deschide scorul în minutul 17.

Ce trebuie să mai știu?

  • Dacă sunt mai mulți câștigători, premiul de 250.000 RON se împarte la numărul acestora. De exemplu, dacă vor fi 4 câștigători, fiecare dintre aceștia va primi 62.500RON
  • Predicția trebuie trimisă până la ora de start a partidei. Poți să o modifici de câte ori dorești până la startul meciului.
  • Promoția este destinată atât clienților vechi, cât și clienților noi ai Unibet.ro.

Termeni și condiții

  • Promoția se supune regulilor generale ale agenției.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Participarea este gratuită pentru toți cei care au cont la această casă de pariuri online. Deschide cont acum!

Participă la Unibet U-Goal Predictor și câștigă 250.000RON

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi