Castigarea jocului backgammon

Probabil ca majoritatea stiti cum se joaca un joc de table insa pentru cei care nu stiu va voi spune cum se castiga un joc de table, unul pe internet.

table.jpg

Jocul de table este foarte simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa dati cu zarul si in functie de numerele ce le arata zarul veti face mutarile pieselor de table pana ajungeti cu toate pisele in propria "casa" ( asa se numeste locul unde trebuie sa ajungeti cu piesele pentru a putea sa le scoateti ). Cum scoatem aceste piese ? Simplu. La fel ca si pana acum vom da cu zarul si in functie de numarul aratat de zaruri atunci vom scoate, una, doua, trei, patru piese din casa.

De exemplu daca avem toate piesele in casa si dam cu zarul 55 si avem doua situatii: prima situatie nu avem nici-o piesa la numarul cinci si a doua avem patru piese la numarul cinci. Sa luam prima situatie. Am dat cu zarul 55 insa nu avem nici-o piesa la numarul cinci insa avem la numarul sase sa zicem trei piese. Cum facem ? Mutam ca si in jocul de pana acum de la numarul sase la numarul unu trei piese ( pentru ca avem mutare dubla ) si apoi scoatem o piesa de la numarul patru pentru ca la numarul sase si numarul cinci nu este nici-o piese. In cealalta situatie cand avem patru piese la numarul cinci le scoatem pe toate patru pentru.

Castigatorul unei partide de table este acela care reuseste sa scoata primul toate piesele de pe tabla de joc.

Daca doriti sa jucati table pe internet recomandarea noastra este acest site de backgammon online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi