Castiga peste 100.000$ pe luna din Freeroll-uri la Pokerstars!

ps.jpgPokerstars.com ofera pentru cei nou veniti o promotie foarte interesanta din care puteti castiga aproximativ 124.000$ pe luna. Vestea buna este ca banii nu sunt oferiti intr-un singur freeroll, ci sunt impartiti in mai multe turnee de acest fel, ceea ce inseamna sanse mai mari de castig.

Mai exact in fiecare zi au loc cate 4 freeroll-uri a cate 1000$ pentru cei ce isi deschid cont si efectueaza o depunere.

Descrierea turneului Fiecare jucator ce isi deschide cont si efectueaza o depunere va primi in contul sau biletele pentru freeroll-uri, putand juca in pana la 124 de turnee pe luna. Mai mult decat atat, fondul de premii poate creste, asta datorita faptului ca in prima ora de joc, participantii au dreptul sa efectueze rebuy-uri care costa numai 0.30$ Freeroll-urile de 1000$ au loc zilnic de la orele 11:00 EET (04:00 ET), 17:00 EET (10:00 ET), 22:00 EET (15:00 ET) & 04:00 EET (21:00 ET). Fiecare jucator primeste un stack de 1200 jetoane, iar oricare dintre participanti poate face maxim 3 rebuy-uri timp de o ora contra a 0.30$ urmand sa primeasca 1200 de jetoane. De asemenea este disponibil si un add-on la finalul primei ore care costa 0.30$ insa oferind 2000 de jetoane.

Trebuie precizat faptul ca aceasta promotie este cea mai mare oferita de Pokerstars in ceea ce inseamna freeroll-uri zilnice, iar pentru a primi biletele trebuie folosit codul STARS600.

Deschide acum cont la Pokerstars.com si profita de aceasta promotie dand click aici.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi