Castiga pana la 100 rotiri gratuite la casino in fiecare zi!

Incepand cu data de 1 Septembrie Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) si-a schimbat sistemul de recompensare a jucatorilor fideli, astfel incat acum puteti castiga pana la 100 rotiri gratuite in fiecare zi. Cu cat va jucati mai mult intr-o zi, cu atat primiti mai multe rotiri bonus in ziua urmatoare. 

rotiri-gratuite.png

Pentru fiecare 5 euro pe care ii rulati in orice joc de de sloturi (atat direct de pe site, cat si din aplicatia pentru desktop) primiti cate 1 punct. In functie de numarul de puncte acumulat in ziua respectiva (intre ora 02:01 si ora 01:59) primiti rotiri gratuite pentru urmatoarea zi (intre ora 16:00 si ora 00:59) dupa cum urmeaza:

  • 0.5 - 29.9 puncte: 3 rotiri gratuite
  • 30 - 99.9 puncte: 15 rotiri gratuite
  • 100 - 199.9 puncte: 50 rotiri gratuite
  • Pentru mai mult de 200 puncte: 100 rotiri gratuite

De exemplu daca pe 3 Septembrie rulati suma de 150 Euro la orice joc de sloturi, acumulati 30 puncte, ceea ce inseamna ca pe 4 Septembrie primiti 15 rotiri gratuite.

Rotirile gratuite vor fi disponibile ziua urmatoare la un joc ales de staff-ul cazinoului, si pot fi folosite doar in cadrul acelui joc. De exemplu in aceasta saptamana lista de jocuri arata in modul urmator:
- 2 Septembrie: Starburst
- 3 Septembrie: Eggomatic
- 4 Septembrie: Dead or Alive
- 5 Septembrie: Fruit Shop
- 6 Septembrie: Attraction
- 7 Septembrie: Lost Island

Toate castigurile acumulate de pe urma rotirilor bonus trebuie rulate o data in cadrul aceluiasi joc inainte sa poata fi retrase. Numarul de puncte acumulat se reseteaza in fiecare noapte la ora 01:59. 

Per total acesta este un program de fidelitate foarte bun deoarece puteti castiga zilnic rotiri gratuite pe care sa le puteti folosi imediat in ziua urmatoare. Faptul ca beneficiati de aceasta promotie nu va opreste sa profitati si de pe urma altor promotii oferite de cazinoul prezentat de noi. Atunci cand efectuati prima depunere primiti un bonus de pana la 500 Euro si 25 rotiri gratuite la jocul Starburst. De asemenea puteti beneficia de pe urma unei promotii in fiecare zi (castiguri mai mari la un anumit joc, rambursare a unei parti din banii pierduti, rotiri bonus etc). Si nu in ultimul rand, primiti bonusuri de reincare, puteti primi lozuri razuibile saptamanal dar si acces in "Premium Club". Rar veti gasi cazinouri cu promotii mai  generoase decat acesta.

Oferta prezentata de noi este valabila la acest cazinou online! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi