Câștigă joi, 8 ianuarie 2015, cu 50% mai mult decât de obicei în jocul Starburst!

Dacă vă plac jocurile de cazino dar ați vrea să câștigați mai mult, atunci astăzi este ziua perfectă pentru a vă încerca norocul.

Joi, 8 ianuarie 2015, acest cazino online oferă câștiguri cu 50% mai mari decât de obicei în jocul Starburst, în limita a 20 de euro.

starburst.png

Bonusul va fi egal cu 50% din profitul făcut de voi în intervalul: 08.01.2015, ora 02:01 - 09.01.2015, ora 01:59. Profitul este egal cu diferența dintre suma câștigată și suma rulată. Astfel dacă voi de exemplu rulați 150 de euro și aveți câștiguri de 190 de euro, înseamnă că sunteți cu 40 de euro pe plus și puteți primi bonusul maxim de 20 de euro!

Acest bonus va fi creditat în cont în maxim trei zile lucrătoare și nu este supus vreunei condiții de rulaj, deci îl puteți retrage sau folosi pentru jocuri de cazino / pariuri sportive / poker oricând și oricum doriți.
Promoția este valabilă doar la jocul Starburst, care poate fi accesat din secțiunea Casino, categoria Sloturi și Populare.

Oferta este valabilă atât pentru clienții noi cât și cei actuali și face parte din seria de promoții "Bonusuri calendar" prin care puteți profita zilnic de pe urma unei promoții noi. Suma totală a bonusurilor oferite pe durata unei luni calendaristice este de 120,000 de euro!

Iar dacă vă simțiți norocos puteți încerca și alte jocuri oferite de cazinoul recomandat de noi, deoarece unele au jackpoturi fabuloase. Valoarea totală a acestor jackpoturi este în acest moment de aproximativ 43 de milioane de euro!

Deschideți-vă un cont nou acum primiți și un bonus de până la 1,200RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi