Castiga cu 50% in plus jucand astazi fotbal virtual

N-a trecut foarte mult timp de cand v-am prezentat serviciul de fotbal virtual pe care aceasta casa de pariuri online il ofera clientilor sai. In articolul postat doar cu cateva zile in urma v-am explicat cum acesta este una din cele mai avansate si performante platforme de "virtual betting" din mediul online, deoarece aveti posibilitatea sa pariati pe meciuri din campionate virtuale la fiecare 3 minute. Un campionat virtual tine doar 2 ore jumatate astfel incat puteti aplica strategii de pariuri sportive mult mai usor ca la fotbalul adevarat. Articolul complet despre acest serviciu este accesibil la ACEST LINK.

 promotie-fotbal-virtual.png

Marti 2 Septembrie 2014 iubitorii de pariuri pe sporturi virtuale pot profita de pe urma unei oferte de nerefuzat. Toate castigurile acumulate pana in noaptea de marti spre miercuri (orele 01:59) vor fi marite cu 50%, in limita a 20 de euro. Singura conditie este aceea ca trebuie sa plasati minim 20 de pariuri pe fotbal virtual in aceasta perioada. 

Sa presupunem ca puneti 20 pariuri de cota 2.00 cu cate 5 euro fiecare. Din acestea castigati 13 pariuri si pierdeti 7, ceea ce inseamna ca ajungeti sa faceti suma de 130 de euro (deci 30 de euro pe plus). In acest moment sunteti eligibil pentru un bonus de 15 euro si ajungeti astfel sa aveti in cont suma de 145 de euro. Bonusul va fi creditat in cont in maxim trei zile de la incheierea promotiei, dar partea cea mai buna este aceea ca banii nu trebuie rulati. Ei pot fi retrasi sau folositi pentru pariuri sportive, poker sau jocuri de cazinou in orice moment. 

 Pariati acum pe fotbal virtual si mariti-va castigurile!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi