Câştigă bani la pariuri fără riscuri!

Pariurile au luat în ultima perioadă o mare amploare în ţara noastră. Mulţi dintre români au ca hobby pariurile sportive, însă nu toţi au suficienţi bani pentru a juca la pariuri, iar din acest motiv m-am gândit să vă dau unele sfaturi mici cu privire la cum să câştigaţi bani la pariuri fără riscuri, fără a avea nevoie de bani de început.

castiga-bani-la-pariuri-fara-riscuri.jpg

În primul rand, pe internet, pe forumurile de pariuri, există multe concursuri cu premii în bani sau în diferite bonusuri la casele de pariuri online. Bineînţeles, nu toate concursurile sunt reale şi te poţi trezi la final, deşi fiind câştigător, că nu primeşti nimic şi, pe lânga asta, ai mai şi pierdut timp. Din acest punct de vedere, vă recomand concursurile de pe site-ul nostru, deoarece de-a lungul anilor niciodată n-au fost probleme cu acordarea premiilor, fie că a fost vorba de premii cash sau de bonusuri la agenţiile de pariuri. Sutele de persoane care au câştigat premii la noi pe site de-a lungul timpului pot confirma acest lucru.

Îţi voi prezenta în cele ce urmează concursurile ce se desfăşoară pe siteul nostru, concursuri la care poţi câştiga premii destul de mari, fără a risca niciun ban din buzunarul propriu. Astfel, pe acest site vei găsi şi vei putea participa la urmatăarele concursuri:

  • Concursul lunar de ponturi pariuri – cu premii în valoare totală de 6.000 RON în fiecare lună, concursul de pronosticuri atrage lună de lună cei mai buni tipsteri de la noi din ţară, tipsteri care luptă să prindă un loc cât mai sus pentru a încasa un premiu cât mai mare. Primul clasat la finalul fiecărei luni va primi 1.800 RON, iar ultimul loc premiat - 25 - se va bucura şi el de un premiu în valoare de 40 RON. Pentru a putea participa la cel mai bun concurs de pariuri de pe internet tot ceea ce trebuie să faci este să-ţi creezi un cont pe acest site, să accesezi link-ul de la acestui paragraf şi să argumentezi un pronostic în minim 100 de cuvinte. Dacă argumentarea ta este în regulă atunci vei fi acceptat la concurs. Premiile vor fi acordate în primele zile ale următoarei luni calendaristice, în conturile avute la cele mai bune case de pariuri online licenţiate în România: Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015), Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) şi Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015)
  • Concursul biletul zilei – în fiecare zi se oferă trei premii de câte 40 RON biletelor câştigătoare care au cele mai mari cote. Înscrierea în acest concurs este absolut gratuită, ca şi la concursul de pronosticuri de altfel, iar tot ceea ce trebuie să faci este să postezii în fiecare zi biletul zilei, iar dacă acesta va fi în top 3 bilete câştigate din ziua respectivă vei fi premiat. Fiecare participant are dreptul să posteze un singur bilet pe zi, iar după încheierea evenimentelor de pe bilet acesta trebuie să-şi valideze singur rezultatele (corect, greşit sau anulat). Nu încerca să trişezi şi să validezi incorect biletele deoarece vei fi prinsi în cel mai scurt timp şi, pe lângă faptul că nu vei primi premiul, ai toate şansele să nu mai poţi participa la vreun concurs de pe site-ul nostru.
  • Concursuri speciale – dacă intri pe pagina bonusuri exclusive la pariuri vei vedea că periodic sunt organizate anumite concursuri, de data aceasta fără premii în bani. Dacă ai cont deschis la casele de pariuri netbet.ro, unibet.ro şi sportingbet.ro de pe site-ul nostru şi în perioada specificată pentru fiecare concurs ai îndeplinite cerinţele aferente concursului poţi câştiga unul din acele premii speciale. De exemplu, dacă în perioada 1 ianuarie 2016 - 30 aprilie 2016 plasezi pariuri de minim 200 RON la oricare din cele trei case de pariuri enumerate mai sus ai şanse să te bucuri de un concediu la mare în valoare de 1.200 RON. La acest concurs se va alege mai întâi câte o persoană eligibilă de la fiecare din cele trei agenţii, iar din cele trei persoane se va stabili fericitul câştigător. Astfel dacă-ţi deschizi cont la toate agenţiile de pe link-urile de pe PariuriX şi îndeplineşti la toate cerinţele vei avea trei şanse de a câştiga premiul.

Aceste concursuri reprezintă cea mai buna metodă de a câştiga bani din pariuri fără riscuri şi vă recomand cu mare încredere toate concursurile prezentate mai sus.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi