Câştigă bani de pariuri fără riscuri

Titlul îi va duce pe marea majoritate cu gândul la pariurile sigure (sure bets), dar eu în acest articol nu-mi propun să discut despre acest aspect. Doresc să vă prezint alte câteva modalităţi de a câştiga bani la pariuri fără riscuri.

pf-bet1779422c.jpg

Cea mai simplă variantă de a vă spori banca fără niciun risc este să participaţi la concursul Biletul zilei. Zilnic aici cei mai inspiraţi trei pariori primesc fiecare câte 50 ron. Aceştia se acordă sub formă de bonus la  Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015), Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) şi Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015). De pe urma acestor bonusuri se pot obţine câştiguri considerabile, şi asta fără nici măcar un ban investit din propriul buzunar.

Un alt concurs de pe urma căruia poţi câstiga bani la pariuri fără riscuri este concursul de pronosticuri sportive. Lunar cei mai buni 25 tipsteri împart premii totale de 6.000 ron. Cel mai bun tipster primeşte la acest concurs aproape o treime din valoarea totală a premiilor (1.800 RON).

Terminând cu concursurile trec la o altă modalitate de a câştiga bani fără riscuri: pariurile gratuite oferite de casele de pariuri online. Astfel la Sportingbet.ro şi Unibet.ro miza primului pariu este returnată daca pariul este pierdut. Căutăm în oferta celor două case de pariuri un pronostic de tip 12 (care să aibă doar două variante) şi la o casă cota pentru 1 să fie mai mare de 2, iar la cealaltă cota pentru 2 să fie mai mare de 2. Mizăm pe fiecare pariu câte 150 RON (bonusul maxim oferit de Unibet dacă vă deschideţi cont la agenţie de pe site-ul nostru) si astfel pariul câştigător va fi creditat, iar în locul pariului pierdut vom primi un bonus de 150 RON. Pentru a înţelege mai exact această modalitate de a câştiga bani la pariuri fără riscuri vă prezint un exemplu.

Să presupunem că am găsit meciul Roger Federer - Novak Djokovic. La agenţia de pariuri Unibet cotele sunt 1.80 - 2.10, iar la Sportingbet.ro 2.20 - 1.90. - Mizez 150 RON la Unibet pe cota de 2.10 şi mizez 150 RON la Sportingbet pe cota de 2.20  Dacă va câştiga Federer la Sportingbet voi avea în cont 330 RON (150x2.20), iar la Unibet voi primi înapoi un bonus de 150 RON. Astfel am investit 300 RON şi am un profit garantat şi fără risc de 180 RON. Dacă va câştiga Djokovic la casa de pariuri Sportingbet voi primi bonusul de 150 RON, iar la Unibet voi câştiga 315 RON. Şi în acest caz fac un profit garantat de 165 RON.

Astfel câştig garantat minim 165 RON fără să am vreo emoţie. Eu am dat exemplu un meci de tenis, dar sfatul meu este să căutaţi meciuri din alte sporturi sau să citiţi cu atenţie regulamentul agenţiilor pentru a vedea ce se întâmplă dacă unul dintre jucători se retrage. Alt aspect important este modul de acordare a bonusurilor, pe care de asemenea trebuie să le citiţi cu atenţie (de exemplu la sportingbet.ro nu se acordă bonus dacă depui prin Skrill, la Unibet.ro trebuie să accepţi oferta de bonus la înregistrare etc).

Ultima variantă de a juca la pariuri fără niciun ban presupune să ştiţi să jucaţi poker. Zilnic sunt la camerele de poker online turnee freeroll (la care intrarea este gratuită), de pe urma cărora puteţi câştiga sume de bani cash. Acestea pot apoi fi jucate (în cele mai multe cazuri) fără nicio problemă la pariuri sportive.

Dacă ştiţi o altă modalitate de a câştiga bani pentru pariuri fără riscuri ne puteţi lăsa un comentariu la acest articol.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi