Câștigă astăzi mai mult decât de obicei la jocuri de cazino! Vezi detalii!

Pentru cei care nu joacă la cazino deoarece au impresia că obțin câștiguri mult prea mici avem o promoție foarte interesantă astăzi, 18 noiembrie 2014.

Jucați-vă jocul Excalibur la acest cazino online, iar la sfârșitul zilei veți fi eligibil pentru un bonus egal cu 50% din profitul acumulat de voi.

promotie-marti.png

Dacă de exemplu vă jucați 20 de mâini cu 5 euro fiecare și aveți câștiguri totale de 130 de euro, înseamnă că sunteți cu 30 de euro pe plus, deci sunteți eligibil pentru un bonus suplimentar de 15 euro. Grăbiți-vă însă deoarece această ofertă este valabilă doar până în noaptea de marți spre miercuri la ora 02:01.

Bonusul maxim pe care-l puteți obține este de 20 de euro și trebuie să jucați minim 20 de mâini pentru a vă califica pentru această ofertă. Bonusul va fi creditat în cont în maxim trei zile lucrătoare, iar partea cea mai bună este că nu trebuie să îndepliniți vreo condiție de rulaj. Puteți solicita o retragere oricând doriți.

Zilnic cazinoul recomandat de noi vine cu o promoție nouă, suma bonusurilor totale oferite într-o lună ajungând la 120,000 de euro! Vă sfătuim să reveniți și mâine deoarece miercuri, 19 noiembrie 2014, veți beneficia de zece rotiri gratuite la jocul Attraction.

Deschide un cont acum și ia un bonus de până la 1,200RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi