Câștigă astăzi la jocuri de cazino cu 50% mai mult decât de obicei! Vezi detalii!

Ziua de marți, 4 noiembrie 2014, vă aduce câștiguri mai mari la jocuri de cazino dacă profitați de pe urma următoarei promoții.

Acest cazino online vă oferă câștiguri cu 50% mai mari în jocul Eggomatic în limita a 20 de euro.

Exemplu:
Jucați 20 de mâini cu 5 euro fiecare, iar la sfârșit câștigurile voastre totale sunt de 140 de euro. Asta înseamnă că sunteți cu 40 de euro pe plus față de suma investită, deci sunteți eligibil pentru un bonus suplimentar de 20 de euro.

eggomatic.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Această ofertă este valabilă doar în jocul Eggomatic în perioada: 04.11.2014, ora 02:01 - 05.11.2014, ora 01:59. Jocul poate fi găsit în categoria Casino - Sloturi. 
  • Bonusul este de 50% din valoarea profitului acumulat pe durata promoției în limita a 20 de euro.
  • Trebuie să jucați minim 20 de mâini pentru a vă califica pentru această ofertă. 
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 72 de ore de la încheierea promoției. Acesta nu trebuie rulat și poate fi retras în orice moment.

Dacă vă deschideți acum un cont nou primiți și un bonus de până la 1,200RON pentru prima depunere! Iar dacă vă jucați cu regularitate veți fi recompensat săptămânal cu bonusuri de reîncarcare și lozuri răzuibile, iar zilnic puteți primi până la 100 de rotiri gratuite la jocuri de cazino. Astfel aveți toate motivele să vă încercați norocul la cazinoul recomandat de noi.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi