Câștigă astăzi cu 50% mai mult la jocul de cazino Invisible Man! Vezi detalii!

A doua zi a anului 2015 vine cu o promoție interesantă pentru pasionații de jocuri de noroc. Acest cazino online oferă astăzi câștiguri cu 50% mai mari decât de obicei în jocul "Invisible Man".

Promoția funcționează astfel: vă jucați astăzi jocul promovat iar dacă la sfârșitul zilei sunteți pe profit primiți un bonus egal cu 50% din profitul acumulat. Dacă de exemplu rulați suma de 100 de euro și aveți câștiguri totale de 140 de euro înseamnă că aveți un profit de 40 de euro și sunteți eligibil pentru un bonus suplimentar de 20 de euro.

invisible-man.png

Termeni și condiții

  • Promoția este valabilă în jocul "Invisible Man" în intervalul: 02.01.2015, ora 02:01 - 03.01.2015, ora 01:59.
  • Bonusul este de 50% din valoarea profitului (suma câștigată - suma rulată) în limita a 20 de euro cu condiția să jucați minim 20 de mâini pe durata promoției.
  • Bonusul va fi creditat în maxim trei zile lucrătoare și nu este supus vreunei condiții de rulaj, ceea ce înseamnă că-l puteți retrage oricând.
  • Promoția este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.

Această ofertă face parte din promoția "Bonusuri calendar" , care pune la bătaie în luna ianuarie premii totale de peste 120.000 de euro! În fiecare zi este oferită o promoție nouă care poate fi de tipul: returnarea unei părți din banii pierduți, sporirea câștigurilor sau un bonus în funcție de suma rulată.

Deschide un cont acum și ia un bonus de până la 1,200RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi