Câștigă acum în mod gratuit un bilet pentru turneul $10,000 FishMarket!

"$10,000 FishMarket" este un turneu de poker ce va avea loc pe data de 10 august 2015 cu începere de la ora 20:00. Premiile totale sunt fabuloase ($10,000), dar partea cu adevărat interesantă este aceea că poți participa în acest turneu fără a plăti vreo taxă de înscriere.

Deschide un cont acum și primești un bonus atractiv de bun venit!

 

Câștigă un bilet în mod gratuit!

Poți câștiga un bilet gratuit fără a investi vreun leu prin intermediul turneelor "$33 FishMarket Freeroll". Un astfel de turneu are loc zilnic cu începere de la ora 20:45 și pune la bătaie trei bilete pentru marea finală de pe 10 august. Poate nu vei câștiga din prima un token, dar dacă participi zilnic, cu siguranță îți vei mări șansele. Astfel ai oportunitatea să câștigi un premiu foarte consistent în valoare de câteva sute de dolari (sau poate chiar mai mult) fără a efectua vreo depunere.
 

Bilete acordate jucătorilor fideli

Mai există însă și alte moduri prin care poți câștiga un astfel de bilet. În primul rând toți jucătorii fideli Paradise Poker vor primi în mod gratuit un token pentru turneul de pe 10 august atâta timp cât au acumulat în luna iulie minim 5 FPP zilnic timp de 20 de zile.
 

Turnee de calificare

Mai mult decât atât, există zilnic turnee de calificare după cum urmează:

  • $11 FishMarket Turbo Rebuy Qualifier: Are loc zilnic la orele 19:20, 20:20, 21:40 și 22:30. Taxa de înscriere este de 1.20$.
  • $44 FishMarket Micro Qualifier: Are loc zilnic la ora 21:30. Taxa de înscriere este de 0.22$.
     

Înscriere directă

Poți să sari peste turneele de calificare și poți achita direct taxa de înscriere de 11$. Astfel vei avea asigurat locul la turneul "$10,000 FishMarket".

Deschide un cont acum și primești un bonus atractiv de bun venit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!