Câştigă 5 mingi semnate Steaua Bucureşti

picture.jpg

Chiar dacă nu eşti parior dar urmăreşti meciuri din Liga 1 şti că NetBet este sponsorul oficial al celei mai titrate echipe din fotbalul românesc. Numele casei de pariuri apare scris pe spatele tricourilor de joc ale Stelei Bucureşti.

Din această colaborare au de câştigat şi pariori. Spun asta deoarece agenţia de pariuri NetBet (deschide cont acum) oferă 5 mingi oficiale cu autograf care vor ajunge la 5 fericiţi pariori, în urma unei trageri la sorţi.

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în cursa pentru aceste mingi este să plasezi 10 pariuri single (un meci pe bilet) şi cu o valoare individuală de minim 50 RON pe durata lunii septembrie. Sunt eligibile atât pariurile live cât şi cele pre-meci. Nu sunt luate în calcul doar acele pariuri la care s-a dat cashout sau care au fost anulate.

Va trebui ca până la finalul lunii septembrie să te înscrii la promoţie, accesând ACEST LINK şi dând click în acea pagină pe butonul Înscriere.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 3 octombrie 2016 cu ajutorul site-ului random.org iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe site şi vor fi contactaţi telefonic de un reprezentant NetBet (D. ONJN 1278 / 29.06.2016).

Deschide cont acum la NetBet şi intră în concurs, vei beneficia şi de un bonus exclusiv PariuriX de 100% până la 500 RON la prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi