Câștig ULUITOR la Stanleybet! A nimerit 18 pariuri pe o miză de 100RON și a luat o avere!

Unul dintre cele mai tari bilete ale anului vine de la Mangalia, acolo unde un parior a mizat 100RON pe un bilet ce conținea nu mai puțin de 18 pariuri, el câștigând peste 150,000RON, adică un miliard și jumătate de lei vechi! Cu suma aceasta își poate cumpăra fără probleme un apartament la el în oraș!

Biletul a fost jucat marți 27 septembrie într-o agenție locală Stanleybet și conținea meciuri doar din Liga Campionilor și din ligile inferioare engleze: Championship, League 1 și League 2. Câștigul normal a fost de 106,955RON, la care s-a adăugat un bonus de 49,432RON, ceea ce a dus la un câștig total de 156,388RON. Autenticitatea biletului poate fi verificată pe site-ul StanleySports introducând codul 176431 - 493310 în secțiunea ”Verificare bilet”.

Fericitul câștigător a acceptat să își facă publică identitatea și chiar să pozeze împreună cu biletul și cu banii câștigați. Pe parior îl cheamă Florin, iar pozele pot fi văzute mai jos. Acestea au fost preluate de pe pagina oficială de Facebook a celor de la Stanleybet.  

bilet-stanley-2.jpg

 

bilet-stanley-1.jpg

 

bilet-stanley-3.jpg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi