Cum am câștigat la pariuri fără a depune, și cum am retras câștigurile! O poți face și tu!

Actualizare 25 iulie 2017:

Așa cum am anunțat și am avertizat în nenumărate rânduri, oferta a fost una limitată, iar astăzi ea a fost modificată! Încă se oferă un bonus de 200RON la verificarea identității + 800RON la prima depunere, însă oferta este valabilă doar la jocuri de casino! Ea nu mai este valabilă la pariuri sportive! Deci o parte din informațiile de mai jos nu mai sunt de actualitate!

 

Articolul inițial:

Îți zic din start că acesta nu e un articol cu nume pompos menit doar să adune click-uri. Nu e nici vreo țeapă, nici ceva exagerat - tot ce prezint aici e pe bune, așa că te rog să urmezi pașii din articol înainte de a te lua gura pe dinainte cum știu că mai faceți câte unii. Așa cum spune titlul, îți voi arăta pas cu pas cum am câștigat la pariuri fără a efectua un depozit, dar și cum am reușit să scot banii fără a întâmpina probleme, pas cu pas, în 5 pași simpli.

Reține! Nu toată lumea câștigă, recomandăm să jucați și să pariați responsabil! Încercați să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare.

Cum este posibil? Deschide un cont de pe linkul https://pariurix.com/links/ad.php și vei primi 200 RON după ce îți verifici identitatea.

Eu nu am scos mult, vreo 450RON, dar sunt alți utilizatori ai comunității noastre care au retras sume mult mai mari (poți găsi exemple pe forum la noi, repet nu toți câștigă, joacă responsabil). Poți fi unul dintre aceștia, dacă te grăbești. Oferta încă este valabilă, dar nu știu pentru cât timp va mai fi de actualitate pentru că astfel de oferte de obicei se terminau foarte repede după ce se afla de ea. Deci profită cât mai poți! Acum să îți arăt pas cu pas ce am făcut eu:

 

Pasul 1

Am deschis un cont folosind linkul https://pariurix.com/links/ad.php

Nu îți mai arăt cum, îmi imaginez că știi să completezi un formular cu date personale. După ce apeși butonul ”Înregistrare” vei primi un mail de confirmare, iar după ce accesezi link-ul din el te vei putea loga pe cont. Te-aș ruga să îți deschizi cont prin link-urile noastre - nu te încurcă cu nimic, dar așa îți poți arăta recunoștința pentru că îți prezint pas cu pas cum să încasezi acești bani gratuiți. Plus că în cazul în care întâmpini o problemă cu încasarea sau retragerea banilor îți vom putea oferi asistență dacă ai cont deschis prin noi. 
 

Pasul 2

Mi-am verificat identitatea contului de pariuri

După ce m-am logat pe cont, mi-am verificat identitatea contului de pariuri. Acesta este un pas obligatoriu pentru încasarea celor 200RON gratuiți, altfel nu se poate. Cum am făcut asta? Am accesat Cont - Cont - Documente și s-a deschis o pagină precum cea din poza de mai jos.

Aici am uplodat o copie după un act de identitate (buletin în cazul meu, dar se poate și pașaportul), dar și o factură de utilități care conținea numele meu complet, dar și adresa mea completă (cea din buletin, și cea utilizată la înregistrare). La factură de utilități se încadrează facturi de gaze, curent, internet, telefonie etc. Dacă nu ai nimic pe numele tău, poți trimite și un extras detaliat de cont bancar. Vezi că factura / extrasul trebuie să nu fie mai vechi de 3 luni. Dacă nu ești complet lămurit în ceea ce privește procesul de verificare a identității, zic să accesezi și acest articol pentru mai multe detalii.

Eu am așteptat 4 ore până mi-a fost verificat contul, dar am fost printre primii clienți ai respectivei agenții de pariuri. Între timp au dat o groază de pariori năvală peste ei, și din ce știu mai nou poate dura și câteva zile bune până este verificat contul. Deci nu te impacienta dacă trec 3-4 zile fără ca agenția să dea vreun semn de viață. Întâi vei primi un mesaj automat prin care ești anunțat că au fost primite documentele! Asta nu înseamnă că ele au fost verificate! Că am văzut mulți pariori care fac confuzie. Vei primi eventual un alt mail prin care ți se va spune că actele au fost în regulă (dacă sunt bune desigur), și că contul tău a fost creditat cu suma de 200RON. Deci cei 200RON îi primești în momentul în care procesul de verificare este finalizat.

 

Pasul 3

Am jucat cei 200RON gratuiți

Am fost plăcut surprins să constat că banii trebuiesc rulați la pariuri sportive o singură dată pe cote de 2.00 înainte de a putea fi retrași. Deci trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 200RON. Mai mult decât atât, acea cotă de 2.00 poate fi formată și din mai multe pariuri (de exemplu două cote de 1.50 pe același bilet). Poți împărți banii pe câte bilete vrei. 

Recomandarea mea e să pui din prima pariuri a căror valoare totală este de 200RON. Chiar dacă pui 1 bilet sau 10, plasează-le pe toate înainte de a avea vreun bilet câștigător. De ce? Pentru că eventualele câștiguri sunt creditate ca bani reali. Iar apoi când pui pariuri ulterioare, ele sunt plasate întâi cu banii din balanța reală. Abia când rămâi fără bani pe cont poți juca cu fondurile suplimentare.

Eu m-am jucat întâi un pic la păcănele (DETALII AICI), dar nu recomand, că acolo trebuie un rulaj de 30x! Am făcut vreo 220RON, după care i-am jucat all in pe 2 pariuri live (nici asta nu recomand, dar m-a luat valul, ar fi bine să împarți banii pe măcar 4-5 pariuri DIFERITE). Ambele mele pariuri au fost pe victoria lui Konta cu Halep la Wimbledon (nu sunt vreun hater, chiar din contră, dar am constatat că Halep nu reușea să facă deloc break-uri în acel meci). Am făcut vreo 450RON, după care am trecut la pasul următor.

 

Pasul 4

Am efectuat un depozit și l-am rulat o dată

La orice casă de pariuri din lumea asta trebuie să depui înainte de a putea retrage, fiindcă trebuie activată metoda de plată respectivă. Dar nu trebuie să depui să primești cei 200 RON! Depozitul minim este de 30RON, deci nu este asta vreo mare problemă. Eu am depus 50RON cu cardul, iar banii au intrat instant fără a plăti vreo taxă. Apoi acei 50RON i-am rulat o dată. Ideea e că orice depunere trebuie jucată măcar o dată pe orice cote înainte de a putea fi retrasă (chiar și cote minime de 1.01). Din nou, e un lucru valabil peste tot, nu este această agenție de pariuri mai cu moț.

 

Pasul 5

Am efectuat o retragere

M-am mai jucat un pic (deși nu era necesar), după care am solicitat o retragere de 430RON, practic toți banii care îi aveam pe cont. În maxim 2 minute am constatat am mai primit încă 50RON extra, și asta pentru că s-a activat un al doilea bonus - cel pentru prima depunere de 100% până la 800RON (trebuie să scoți tot ce ai pe cont pentru a se activa). Și acești bani au tot o condiție de rulaj de 1x, deci e super tare.

Oricum, am solicitat retragerea într-o joi seară (13 iulie). Marți (18 iulie) am primit confirmarea că retragerea a fost acceptată, și că banii au fost virați pe cardul meu. În mod normal din acel moment ar trebui să mai dureze maxim 2 zile până când intră banii, dar la mine au intrat în maxim câteva ore (am card de la Banca Transilvania). Am fost plăcut surprins să văd că nu mi s-a oprit nici un leu taxă. 

Avem și un articol mai amănunțit despre cele două oferte ce poate fi accesat printr-un CLICK AICI.

 

 

Concluzii finale

Sunt pariori care ne-au arătat pe forumul de discuții a agenției cum au retras și câteva mii de RON, bani pe care i-au primit fără probleme. Recomand să citești ce scrie pe forum, că așa te vei convinge că și alți pariori au primit pe bune acei bani, și au reușit săîi și retragă. Comparativ cu câștigurile lor, povestea mea este doar una banală, dar am prezentat-o ca să vezi ce ușor a fost să scot acești bani. Ți-am zis, oferta încă este valabilă, dar grăbește-te că nu știu cât va mai dura. De asemenea, ai răbdare până primești răspunsuri la verificarea contului  / cererea de retragere fiindcă știu că angajații agenției sunt supraîncărcați de solicitări. Sunt serioși, dar ai de așteptat.

Folosește linkul https://pariurix.com/links/ad.php și deschide un cont acum pentru a putea primi cei 200 RON, nu uita să oferi linkul și prietenilor.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii