Câștig incredibil reușit de un craiovean! A mizat 1RON și a luat aproape 4000RON!

Un craiovean putea să joace la fel de bine la loto atunci când a pus pe 1RON un bilet de pariuri ce conținea patru rezultate pauză / final, unele din ele cu șanse foarte mici de reușită la prima vedere. Toate cele pariuri au fost puse pe meciuri de la Campionatul European de Fotbal 2016 după cum urmează:

  • Austria vs Ungaria - x pauză, 2 final, cotă 11.50
  • Portugalia vs Islanda - 1 pauză, x final, cotă 15.00
  • Chile vs Panama - 1 pauză, 1 final, cotă 1.83
  • România vs Elveția - 1 pauză, x final, cotă 13.00

În mod incredibil biletul a fost câștigător deși sunt convins că pariorul a avut mari emoții la partida României de aseară, ultima la care mai avea nevoie de un pronostic corect. Cei sceptici pot verifica acest bilet pe site-ul excelbet.ro, seria și codul fiind vizibile în poza de mai jos.

excelbet-2.png

Pariorul a beneficiat de o cotă de 4,103 și un câștig de 3,898RON pentru că a avut de plătit o taxă de 5%. Iar aici voi repeta un lucru pe care l-am mai spus de nenumărate ori până acum. Dacă fericitul câștigător ar fi jucat biletul la pariuri online, atunci ar fi beneficiat de cote mult mai mari. Am verificat acum cotele oferite de unibet.ro la cele patru pariuri câștigătoare, iar ele au fost în ordine de: 12.00, 17.00, 1.88 și 15.00 (poți verifica și tu dacă nu mă crezi). Asta înseamnă un câștig de 5752.8RON, deci cu 1854RON mai mult decât a luat craioveanul!

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi