Câștig incredibil la Winner din doar patru pronosticuri corecte!

Bilet curajos jucat de un parior sâmbătă 13 august la o agenție stradală Winner din Fetești: acesta a mizat 50RON pe patru pronosticuri și a câștigat nu mai puțin de 8,500RON!

winner-1.jpg

Cum a fost posibil așa ceva? În primul rând pariorul a ales trei pariuri de cote 1.70, 3.00 și 3.50, toate fiind câștigătoare. Însă până aici avem o cotă de 17.85, iar până la 178.5 este cale lungă. Ultimul pronostic de pe bilet era de la meciul din prima ligă olandeză dintre Zwolle și Sparta Rotterdam, unde fericitul câștigător a mers pe un curajos pronostic de 2 pauză, 2 final la o cotă atractivă de 10.00. Echipa vizitatoare avea o cotă de 5.50 la victorie, deci șansa ca acest pariu să fie câștigător era destul de mică. 

Însă în mod incredibil, Sparta Rotterdam a deschis scorul în minutul 40, iar până la finalul partidei a reușit să mai puncteze de alte două ori, aceasta câștigând cu un neverosimil scor de 3:0. Astfel biletul a fost câștigător, iar pariorul s-a întors astăzi la agenția Winner din Fetești unde jucase pentru a își ridica cei 8,500RON!

Dacă ai dubii că acest bilet este adevărat, atunci poți verifica foarte ușor. Intră pe winner.ro, iar în căsuța ”Verificare” din partea dreaptă a paginii introdu codul ”43W1IB”.

winner-2.png

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi