Câștig FABULOS reușit de un client Stanleybet după ce a nimerit toate numerele extrase la Franța 5 / 49!

În timp ce în ultima lună majoritatea pariorilor s-au concentrat pe Euro 2016, un buzoian a dat lovitura la loto. Acesta a pariat miercuri 10RON pe loteria Franța 5 / 45; el a ales șapte numere și a mers pe un sistem de 4/7, ceea ce înseamnă că avea nevoie de minim patru numere corecte pentru a câștiga ceva. Probabil nici măcar el nu spera la mai mult de atât, și nu anticipa ce urma să se întâmple.

În mod incredibil, buzoianul a nimerit toate cele cinci numere extrase, ceea ce i-a adus un câștig de 31,280RON! Numerele norocoase au fost: 13, 16, 26, 38 și 47. Biletul poate fi verificat online pe site-ul stanleysports.ro; apasă pe ”Verifică-ți biletul de pariere”, opțiune disponibilă în partea de sus a paginii, și introdu în primul chenar numărul ”180132”, iar în al doilea ”196178”.

stanley.jpg

Dacă ai și tu pariuri câștigătoare cu care te lauzi, indiferent că au fost plasate pe evenimente sportive, loto, politică sau altceva, nu ezita să le postezi în secțiunea noastră Imagini Bilete pentru ca și ceilalți utilizatori PariuriX să le poată vedea. 

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi