Câștig de peste 12,000RON la un Bet Cafe Arena din Tulcea!

Un parior din Tulcea și-a asumat un risc incredibil: a mizat suma de 300RON pe un bilet de o cotă de peste 40. Iar norocul i-a surâs, astfel încât acesta a câștigat nu mai puțin de 12,211RON!

Pariorul a ales șase ponturi cu cote cuprinse între 1.70 și 2.25, toate fiind de la meciuri de fotbal jucate miercuri 17 august. Câștigul normal era de 11,747RON, la care s-a mai adăugat încă 587.38RON datorită promoției Arena Bonus.

betcafe-tulcea.jpg

În ultimele luni au fost foarte mulți pariori care au câștigat sume mari de bani deși oferta sportivă era destul de săracă. Acum, după ce a început deja Premier League și Ligue 1, iar weekend-ul acesta începe inclusiv La Liga și Serie A, probabil numărul biletelor câștigătoare va crește. Ca de obicei, voi prezenta zilnic cele mai tari bilete, cel puțin atunci când fac rost de ele. Dar și tu mă poți ajuta; dacă ți-a ieșit un bilet incredibil, nu ezita să îl uplodezi în secțiunea ”Imagini bilete”, iar cele mai tari câștiguri își vor face loc în secțiunea noastră de știri.

De peste 20 de ani pariurile online evolueazã. Vezi care este cea mai apreciatã agenție!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi