Câștig de 700,000RON la un Fortuna Bet din Caransebeș!

lovitura-pariuri.jpg

Câștig fabulos înregistrat la un Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016)  din Caransebeș, acolo unde patru bărbați au reușit să câștige în total aproape 700,000RON copiind unul după altul același bilet de pariuri la care i-au adus doar mici modificări.

Conform caon.ro, biletul a fost conceput de Achim Nica jr, fiul unui cunoscut cântăreț de muzică tradițională bănățeană care a decedat în urmă cu 4 ani. Însă nu vă gândiți că pariorul are o situație financiară foarte bună, el fiind un om obișnuit care lucrează ca ajutor de șef la un post din Obreja. Nici prietenii săi nu sunt mai înstăriți: unul este pensionar, iar ceilalți doi locuiesc și lucrează în comuna Jupa, astfel încât câștigurile obținute cu siguranță le va schimba viața.

Mă duceam la biserică atunci când am aflat că am câștigat, duminică dimineața. O să-mi iau un jeep, e visul meu, la noră-i iau mașină, la băiat tractor și cu restul mai fac pe la casă. La casa de pariuri merg ca la birou, așa-i spun eu, la birou, decît să alerg aiurea, mai bine stau aici, am timp după ce am fost disponibilizat. De obicei, evit meciurile favoriților, dar nu tot timpul. Am mai ratat sume importante, miliarde, din cauza câte unui meci pierdut
- Achim Nica jr pentru caon.ro

achim-nica.jpg

Pe bilet se regăseau ponturi de la 21 de meciuri de fobal, toate cu cote cuprinse între 1.32 și 2.37, cota totală fiind una fabuloasă: peste 19.000, la care se mai adaugă și bonus de 100% datorită numărului mare de meciuri de pe bilet. 

Trei din cei patru bărbați au jucat biletul pe o miză cuprinsă între 5 și 10RON, dar doi din ei au renunțat la câte un meci deoarece li se păreau prea multe partide. Cel de-al patrulea bărbat a mizat 30RON, dar a ales o variantă mai ”sigură” mergând pe un sistem 17 / 21.

Însă bărbații au făcut o greșeală importantă, și anume aceea că au neglijat impozitul de 16% pe care îl au de plătit la câștiguri de peste 66.750 RON pe același bilet. Astfel dintr-un câștig total de 700,000RON ei au luat în realitate ”doar” 630,000RON. Două din bilete pot fi văzute mai jos, iar la ele avem și coduri de verificare: wajec și w8ca3.

La Fortuna Bet poți paria și online! Te așteaptă un bonus atractiv pentru prima depunere!

bilete-fortuna.png

Sursă foto: caon.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi