Vezi unde poți juca table online pe bani în 2019

În ultima vreme tot mai multe persoane m-au întrebat dacă se mai poate juca table online pe bani reali din România, așa că am decis să dedic un articol acestui subiect.


Table online pe bani

În primul rând trebuie menționat că există mai multe moduri principale prin care se poate juca table online. Primul ar fi pe site-uri special create în acest scop, acolo unde te poți juca atât în compania calculatorului cât și a altor jucători. Însă aceste jocuri sunt strict de divertisment, deci nu ai cum să joci pe bani reali. Nu voi prezenta astfel de site-uri, dar dintr-o căutare rapidă pe Google vei găsi câteva opțiuni. Poți căuta atât site-uri românești după termenul ”table online” cât și site-uri străine după sintagma ” backgammon online”.

 

Table pe bani reali

A doua opțiune o reprezintă cazinourile online, care pot oferi fie camere / săli virtuale în care să joci table pe bani reali în compania altor jucători (la fel cum joci poker), fie să ofere sloturi video (jocuri cu table) în care să îți testezi aptitudinile în compania calculatorului. Pe vremuri Sportingbet.ro avea o sală virtuală pentru jocuri de table, însă aceasta nu mai este disponibilă. De altfel în momentul de față (noiembrie 2018) nici un cazino online licențiat nu mai are o cameră proprie pentru astfel de jocuri. De asemenea, pe nici un site licențiat nu am reușit să găsesc vreun slot video cu table. Dacă știi că există vreunul dar poate mi-a scăpat mie, atunci te invit să dai un reply mai jos.

Dacă lucrurle se vor schimba în viitor vom reveni cu o actualizare, însă momentan nu sunt semne că vom putea juca table online pe bani reali în perioada următoare.

Deschide cont și joacă-te în cazinoul recomandat de PariuriX cu un pachet atractiv de bun venit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!