Table online pe bani: unde poți juca în 2022?

2022-01-05 16:58:00 20,4k 0

Află unde poți juca table online în România în 2022! Există un site care te lasă să provoci alți jucători în jocuri de table 1v1 pe bani reali! Vezi despre cine este vorba!

Deschide cont și joacă table online pe bani reali la cazinoul online recomandat de PariuriX!

Pot juca table online pe bani reali în 2022?

Unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din România este fără îndoială cel de table. Îl joacă toată lumea acasă, prin parcuri sau la grătare, indiferent de vârstă. Deși mulți se joacă de distracție cu prietenii, sunt destui și cei cărora le-ar place să se joace table online pe bani reali. Existau pe vremuri până prin 2016 site-uri care ofereau această posibilitate, însă acestea au dispărut după ce piața de jocuri de noroc a fost reglementată de către ONJN. Asta până acum în 2021, atunci când Netbet a introdus o cameră de table online (backgammon) unde poți provoca alți jucători pentru mize în bani! La momentul actualizării acestui articol (18 martie 2021) Netbet era singurul site de jocuri de noroc din România care oferea jocuri de table pe bani reali!

 

Cum joc table online la Nebet?

 1. Deschide cont nou sau accesează contul actual dacă ești deja client.
 2. Accesează din meniul principal opțiunea de ”Table”.
 3. Dă click pe butonul de ”Play” din dreptul jocului pentru a îl accesa.
 4. Alege masa la care vrei să joci, sau creează propriul tău joc după regulile tale!


Ce opțiuni ne oferă jocul de table online de la Netbet?

Jocul de table online de la Netbet este oferit de Digitain, un provider mai puțin cunoscut pe teritoriul țării noastre, dar destul de renumit la nivel mondial.

În cadrul jocului de table de la Digitain putem participa fie la mese cash, fie la turnee. Pentru a intra la o masă cash este suficient să apeși pe butonul ”Joacă” din dreptul mesei care te interesează. Sau poți crea propria ta masă utilizând meniul din dreapta și efectuând următoarele setări:

 • Tip de joc – Poți doar Clasic
 • Miză – poți seta orice miză dorești în lei
 • Premiu – va fi dublu valoarea mizei (deci Netbet nu își oprește nici o taxă)
 • Timp de joc – poți opta pentru un joc scurt de 1 minut, sau unul mai lung de până la 6 minute
 • Timp mutare – de aici poți defini cât timp tu și adversarul tău să aveți la dispoziție pentru următoarea mutare. Poate fi setat între 3 secunde și 30 de secunde
 • Punctaje – se poate seta între 1 și 25
 • Convenția – poți selecta până la 3 convenții dintre: Incognito, cu rating, cu cub, cu koks, cu redublare, cu regula Jacoby și Privat.

Deschide cont și joacă table online pe bani reali la cazinoul online recomandat de PariuriX!


Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi