Regula Jacoby

2022-01-12 10:48:00 6,4k 0

table.jpg

Aceasta regula este denumita asa dupa celebrul jucator de table Oswald Jacoby. Regula Jacoby spune ca un gammon sau backgammon po fi marcate doar daca cubul de dublare a fost oferit de un jucator si a fost acceptat de catre adversar.  Aceasta regula are ca scop evitarea dublarilor in stagiile de joc avansate, cand un jucator isi da seama de asta si incearca sa obtina doua puncte cu un gammon nedublat. Cu aceasta regula jucatorul trebuie sa ia in considerare dublarea inainte ca pericolul efectuarii unui gammon sa existe. Adversarul trebuie sa aiba intotdeauna in considerare ca poate pierde un punct sau in cazul unui gammon patru puncte. Riscul pierderii a mai multor puncte il face pe adversar sa nu riste si sa faca miscari sigure cu sanse mici de castig.

Daca vrei sa incerci aceasta regula, sa te bucuri la cel mai inalt nivel de  table online atunci iti recomandam sa-ti deschizi un cont la acest site de backgammon.

Deschide cont și joacă la cazinoul recomandat cu un bonus atractiv!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi