1. Home »
  2. Table »
  3. Cum se joacă backgammon

Cum se joacă backgammon

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-20 11:24:00

image Cum se joacă backgammon

Jocul de backgammon pe internet este acelaşi ca jocul de table cunoscut de voi. Pentru a putea table online trebuie mai întâi să aveţi cont la Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) singurul site recomandat de noi pentru a juca pe bani acest joc. Veţi găsi jocul în secţiunea "Vegas" sub denumirea de Backgammon. Acolo aveţi două variante.

Joacă acum în cazinoul online recomandat cu un bonus atractiv!

1. Lăsaţi selectat "Jocuri cu numerar" şi veţi juca backgammon 1 vs 1. Vă puteţi alege un adversar din listă, în funcţie de miza pe care doriţi s-o plătiţi sau puteţi crea o masă nouă, unde veţi putea seclta tipul jocului, numărul de puncte pentru fiecare joc şi miza.

În momentul în care vă alăturaţi unei mese vi se va deschide tabla de joc.Pentru a decide cine începe fiecare jucător apasă butonul aruncare pentru a arunca un singur zar. Jucătorul care are numărul cel mai mare câştigă şi va avea prima mutare. Mai departe jocul continuă cu acealeaşi reguli ca la jocul de table offline.

table-2.JPG

Modul concursuri

2. Schimbaţi în modul "Concursuri", care nu înseamnă altceva decât turnee de backgammon online. Observăm că există o miză minimă de intrare de doar 0.07dar la acel turneu nu prea participă nimeni. În schimb, la turnee la care intrarea este de 3.35 RON sau 6.69 RON sunt câţiva jucători, asta în condiţiile în care vorbim de miezul zilei (seara cu siguranţă vor fi mai mulţi). Vă înregistraţi la turneul dorit dând click pe opţiunea din dreptul ei şi apoi nu uitaţi să deschideţi softul înainte de startul turneului. Cu o investiţie minimă puteţi face ceva bani. La unul din turneele finalizate cu buy-in de 6.69 RON câştigătorul a încasat 42.56 RON, iar învinsul din finală a luat şi el 18.24 RON. 

Joacă acum în cazinoul online recomandat cu un bonus atractiv!

Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX