Află care este singurul site unde poţi juca backgammon online!

5,0k 0

Introducerea procesului de licenţiere a jocurilor de noroc online din România a dus la exodul principalelor site-uri de backgammon online. Astfel am rămas cu opţiuni destul de limitate, iar la momentul actual singurul site care oferă servicii de backgammon online este Sportingbet.ro (D.ONJN 1564/25.08.2016). Jocul poate fi găsit în secţiunea "Vegas" de pe site-ul operatorului, în categoria jocuri de masă.

Deschide cont și joacă-te la Sportingbet cu un bonus atractiv de bun venit!

Aici aveţi două secţiuni. În prima (cea care se deschide automat atunci când lansaţi platforma de backgammon) se poate juca 1 vs 1. Puteţi alege să jucaţi cu unul din jucătorii afişaţi acolo sau puteţi să creaţi voi o masă, cu miza dorită, urmând ca apoi să aşteptaţi pentru a vi se alătura şi un oponent. În a doua secţiune, denumită "Concursuri" puteţi vedea lista de turnee de table online. Înscrierea la un turneu de backgammon începe de la doar 3.27 RON, astfel că oricine îşi poate încerca norocul cu o investiţie destul de mică.

Sportingbet.ro este la momentul actual în top 3 operatori licenţiaţi în România, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa seriozităţii operatorului. Specific acest lucru deoarece multe persoane care ştiu să joace bine table îmi spun că nu vor să treacă la nivelul următor (să joace online pe bani) deoarece cred că softurile ar fi trucate, lucru neadevărat. N-ar avea de ce să facă acest lucru, nici Sportingbet şi nici oricare alt site, deoarece aici, spre deosebire de jocurile de casino, de exemplu, se joacă jucător vs jucător.

În condiţiile în care este singurul operator care oferă românilor posibilitatea de a juca acest joc atât de popular în rândul românilor n-ar fi o idee rea dacă ar decide să vină şi cu o ofertă prin care secţiunea de Backgammon de pe site să fie promovată mai bine.

Deschide cont și joacă-te la Sportingbet cu un bonus atractiv de bun venit!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi