Top jocuri video slot cu speciale la Betano

893 0

La Betano ai la dispoziție sute de sloturi din care să alegi, jocuri pe care le poți găsi atât în sălile de joc dar și exclusiv doar în online. Am pregătit pentru tine ca să îți fie mai ușor să alegi un top 3 al celor mai îndrăgite și jucate sloturi cu speciale de la Betano, pe care le poți încerca direct în săli dar și acasă, online.

Book of Ra - joacă acum

Acest slot este creat de Novomatic, unul dintre cei mai cunoscuți producători de jocuri online. Încă de la început jocul s-a bucurat de o mare popularitate, deși e un joc clasic, cu 5 role și 10 linii câștigătoare. Cartea magică a zeilor Egiptului – Book or Ra, are rol dublu, este atât simbol Wild cât și Scatter și înlocuiește orice alt simbol de pe role. Jocul te fascinează cu scarabei aurii, frumoasa Cleopatra, celebrul explorator Indiana Jones, dar și simbolurile clasice ale cărților de joc. Jocul este simplu însă foarte atractiv prin șansele mari de câștig și tema deosebită, realizată minunat de către creatorii de jocuri de la Novomatic.

Lucky Lady’s Charm - joacă acum

Iată un alt slot celebru jucat pe 5 role și 3 rânduri, în structură clasică. Cu 10 linii de plată fixe, simbolurile și grafica minunată ale acestui joc de cazinou online oferă jucătorilor o experiență de slot ușor de navigat. Mulți jucători începători aleg în sălile deci dacă ești  destul de nou în jocurile de sloturi online, acesta poate fi jocul de cazino pentru care începi.

Tema acestui joc de păcăneleaduce simboluri care apar pe role în scopul de a atrage norocul : o gărgăriță, un picior de iepure, un trifoi cu patru frunze si de asemenea o potcoavă. Simbolul esențial al jocului este chiar frumoasa Lucky Lady, care îți aduce câștiguri foarte bune, la o rată de returnare la jucător de  95.13%.

Dolphin Pearl - joacă acum

Acest joc de  păcănele online simpatic și atractiv este creat de dezvoltatorii de la  Novomatic. Dolphin Pearl este un joc păcănele cu 5 role și 10 linii de plată.Simbolurile sunt foarte plăcut încadrate în stilul jocului, marea și delfinii, perlele, scoicile și valurile îți oferă un peisaj care te relaxează și te duce cu gândul la vacanță.

Ai un simbol Wild la dispoziție care poate înlocui orice alt simbol. Atunci când apar 3 scoici sau perle, ele declanșează 15 rotiri gratuite. Orice câștig ca urmare a rotirilor gratuite este multiplicat de 3 ori. Jocul include și simbol Scatter. Dolphin Pearl este un joc de păcănele antrenant și plin de farmec, datorită nivelului mare de câștig, dar și stilului distractiv.

Dacă îți plac jocurile clasice, încearcă și un joc special și interesant ca Book of Ra, Lucky Lady Charm sau Dophin Pearl. Vei găsi întotdeauna o varietate atractivă de sloturi pe care le poți încerca în sălile de joc dar și online pe platforma Betano.

Joacă acum cele mai tari jocuri video slot cu speciale cu un super pachet de bun venit!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi