Top 5 sloturi Novomatic din săli și pe Betano

601 0

Novomatic AG este una dintre cele mai cunoscute firme de software care dezvoltă jocuri de noroc din lume, iar renumele său se datoreazăcreativității jocurilorși accentul pus peexperiența de joc.Betano îți oferă cele mai interesante sloturi semnate Novomatic. Jocurile sunt disponibile și online pe platforma Betano, iar aici găsești păcănele cu design modern, grafică de calitate, caracteristici speciale și bonusuri atractive. Iată câteva din cele mai iubite jocuri de păcănele de pe Betano.

1. Sizzling Hot Deluxe - joacă acum

Tema acestui joc este una inspirată de jocurile clasicede slot din anii ’60 în cazinourile din Las Vegas. Novomatic a reinventat păcănelele cu fructe în context modern, cu o grafică deosebită și fundal sonor pe măsura așteptărilor. Fructele delicioase, șeptarii și steluța norocoasă te încarcă cu bună dispoziție iar distracția îți poate aduce câștiguri excelente. Jocul are 5 role de joc iar RTP-ul, adică rata de returnare către jucător, este 95.17%

2. Book of Ra Deluxe - joacă acum

Jocul “Book of Ra Deluxe” lansat de Novomatic preia subiectul slotului clasic cu același nume, din epoca fascinantă a Egiptului străvechi, a piramidelor și a simbolurilor inspirate de decorul creativ al producătorului de sloturi. Ai misiunea să descoperi unde se află cartea morților a zeului Ra, cel mai important simbol, pentru a te bucura de câștiguri și distracție.Alături de aceasta, pe cele 5 role de joc găsești scarabei, statuete sau zeițe, simboluri Wild și Scatter generoase, pentru o experiență deosebită.

3. Lucky Lady's Love Charm Deluxe - joacă acum

Lucky Lady’s Love Charm este unul dintre cele mai îndrăgite sloturi de la Novomatic. Versiunea Deluxe oferă în plus multe îmbunătățiri, o grafică de excepție pe cele 5 role de joc și 10 linii de plată. Atrage-o pe Doamna Norocoasă pe rolele de joc și te bucuri de câștig și distracție. Rata de returnare la jucător de 95.13% și caracteristicile speciale fac acest joc sa fie preferat pe Betano.

4. Dolphin Pearls Deluxe - joacă acum

Lumea fascinantă subacvatică a delfinilor din slotul Dolphin Pearl Deluxe îți oferă cele mai frumoase perle, te lasă săte joci cu delfinii și câștigi așa cum îți place. Spre deosebire de versiunea clasică, Dolphin Pearls Deluxe te atrage cu o grafică nouă și atractivă, animale subacvatice: delfini simpatici, căluți de mare, scoici, homari, pești colorați, pisica de mare. DolphinPearls Deluxe online are 5 role și 10 linii de câștig, oferind 95.13% rata de returnare la jucător.

5. Ultra Hot Deluxe - joacă acum

Jocul “Ultra Hot Deluxe” este  unul dintre cele mai populare jocuri oferite de Novomatic . Prezent în săli dar și preferatuljucătorilor de păcănele online. Ultra Hot Deluxe mai mult decât un joc de slot cu fructe. Cireșele, prunele, portocalele sau lămâile sunt însoțite de funcții speciale, care au rolul de a mări câștigurile dar și distracția. Slotul are o rată de returnare la jucător generoasă de 95.17%, iar șansele la câștig sunt sporite cu ajutorul funcției Gamble.

Joacă acum cele mai tari jocuri de casino online cu un super pachet de bun venit!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi