1. Home »
  2. Sloturi »
  3. TOP 3 sloturi video de jucat de Paște

TOP 3 sloturi video de jucat de Paște

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-04-20 15:55:08

image TOP 3 sloturi video de jucat de Paște

Fiecare sărbătoare are frumusețea sa, pe lângă conotația religioasă, pe lângă bucuria adusă de zilele libere pe care le impune prin lege, ori a cadourilor primite. Toate aceste ocazii vin însoțite de câteva simboluri, de elemente care te trimit instant cu gândul la acele perioade de concediu și de timp din belșug pentru cei dragi, pentru hobby-uri.

Cu ocazia Paștelui de anul acesta, avem 3 recomandări de păcănele, care te vor binedispune, care te vor transpune în spiritul sărbătorii. Iată care sunt acestea, dar și ce caracteristici au!


Lady Fruits 40 Easter (Amatic Industries) - joacă acum

Lansat în 2021, video slot-ul Lady Fruits 40 Easter de la providerul Amatic Industries are un RTP de 96.94% și un matrix de 5x4 cu 40 de linii de plată. El permite plasarea unei mize care să fie cuprinsă între 0.01 credite și 100 credite, ceea ce înseamnă că este accesibil cam oricărui buzunar.

Păcăneaua Lady Fruits 40 Easter are un simbol Wild care apare doar pe rolele centrale și are capacitatea de a substitui la nevoie, orice alt icon, dar nu pe cele cu rol de Scatter. El se poate extinde pentru a acoperi complet rola pe care se află. 

Jocul are două simboluri Scatter, oul albastru cu fundă roșie și oul galben cu fundă mov. Ele au valori de plată diferite și pot să apară oriunde pe grilă. 


Mammoth Chase Easter Edition (Kalamba Games) - joacă acum

Cu un RTP de 96.94% și o volatilitate mare, jocul Mammoth Chase Easter Edition a fost lansat de providerul Kalamba Games acum doar câțiva. Video slot-ul are un format de 6x4 ci 4096 modalități de pariere, plata fiind făcută de la stânga la dreapta. Această păcănea vine cu destul de multe surprize plăcute, care îți vor crește șansele de câștig.  

Simbolul Bonus îți va activa un set de Free Spins care va da între 8 și 20 de runde în Mammoth Chase Easter Edition. Dacă ai norocul să mai ajungă pe role și alte 2 icon-uri de acest fel, simultan, în timpul funcției, numărul Rotirilor Gratuite va crește cu 3. În timpul lor, simbolul Wild va fi înlocuit de multiplicatori cu o valoare de x2 și x3. În jocul de bază, iconul Wild este un diamant care poate să substituie orice alt simbol, mai puțin pe cele speciale.

 
Rabbit Hole Riches (Play’n Go) - joacă acum

În anul 2020, furnizorul Play’n Go a lansat păcăneaua online Rabbit Hole Riches, care este inspirată din povestea lui Alice în Țara Minunilor, dar care este o alegere perfectă inclusiv pentru Paște. Puțină magie este binevenită în preajma sărbătorilor, nu? Video slot-ul este spectaculos din punct de vedere grafic, dar și tehnic.

Jocul Rabbit Hole Riches are un design superb, cu multe efecte audio-video, cu detalii extrem de interesante. De asemenea, cu ceva noroc, vor apărea în aceeași rotire 3 simboluri Scatter, care vor declanșa funcția Bonus. Odată activată, îți va da de ales dintre 4 portaluri, fiecare fiind un mini-joc interactiv, extrem de interesant și avantajos. Din toate cele patru, poți să obții Rotiri Gratuite, multiplicatori, Re-spins-uri sau premii instant.
Indiferent de jocul pe care îl alegi, joacă responsabil și bucură-te de experiențele pe care le ai!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX