1. Home »
  2. Sloturi »
  3. Sloturi video cu o tematică mai puțină inspirată

Sloturi video cu o tematică mai puțină inspirată

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2023-01-23 10:52:00

image Sloturi video cu o tematică mai puțină inspirată

Industria iGaming este extrem de diversă în ziua de astăzi, atât când vorbim de tipurile de jocuri și versiunile lor, cât și de caracteristicile pe care le au și de tematicile care stau la baza lor. Această multitudine de opțiuni este un plus major, deoarece la nivel global există zeci de mii de gambleri care au nevoi și preferințe diferite în mare parte, așa că fiecare trebuie să aibă titluri pe care să le îndrăgească.

Tematica jocurilor este aleasă bine, sau nu, în funcție de persoana pe care o întrebi. Aici este un caz perfect de “gusturile nu se discută”, deoarece fiecare gambler are libertatea de a alege titlurile în funcție de preferințele pe care le are, oricât de ciudate ar părea pentru alte persoane. Însă, trebuie să recunoaștem că unele abordări sunt cu totul aparte și foarte neașteptate. 

Din categoria de “casino fun facts”, în acest articol scoatem în evidență păcănelele care au teme cu totul aparte, însă nu neapărat într-un sens bun. Evident, probabil în lumea întreagă sunt câteva persoane care îndrăgesc aceste video slot-uri, dar conform opiniei majorității, ele se află într-un top mai special, de tematici neinspirate.

Joacă acum la unul dintre cele mai bune cazinouri online din România cu un pachet atractiv de bun venit!

 

Trei sloturi video cu o tematică mai puțin inspirată

Spre poate norocul românilor, la cazinourile din online-ul nostru, sunt în mare parte tematici populare, în timp ce pe piața din străinătate se regăsesc multe jocuri care nu sunt de top, ci pentru un public foarte restrâns. Iată câteva exemple de titluri pe care le vei regăsi la operatori străini:

  • Judge Judy este o personalitate marcantă, un personaj care prin caracterul său, prin ipostazele în care a ajuns, a devenit o sursă de inspirație. Păcăneaua care poartă acest nume se poate considera a fi un omagiu, însă părerile par să fie destul de împărțite. Ea acordă în video slot bonusuri și răsplătește jucătorii norocoși cu diverse premii. Este puțin ciudat ca o persoană care reprezintă sistemul juridic din America și care a apărut într-un show de televiziune emoționant să fie protagonista unui joc de noroc, însă păcăneaua a fost lansată de câțiva ani și are fanii săi devotați.
  • 40 Shades of Santa este un video slot aparte, însă depinde de fiecare jucător dacă într-un sens bun sau rău. Este o îmbinare între seria Fifty Shades of Grey și sărbătorile de iarnă, unde în rolul principal este Moș Crăciun. Concepută ca o parodie, tematica are elemente comune între cele două “surse de inspirație” și este destinată unui public mai restrâns.
  • Bible Video Slots - Există mai multe păcănele care au în prim plan Cartea Sfântă și personaje biblice. Având în vedere că prin cam orice religie, jocurile de noroc sunt considerate un păcat, este o tematică controversată. Însă, aceasta există și poți fie să o îndrăgești, fie să o detești. 

Pe de altă parte, și la noi în țară există un video slot ceva mai controversat am putea să îi spunem, Hoffmania. El este printre foarte puținele păcănele care au tema construită în jurul unui singur personaj, unei personalități, mai exact David Hasselhoff, celebrul actor din Tânăr și Neliniștit, Bay Watch Original sau Knight Rider, care de-a lungul vieții a avut și alte “îndeletniciri”, ca producător, cântăreț, personalitate de televiziune, om de afaceri și nu numai. 

Jocul care îl are în prim plan a fost lansat de GreenTube by Novomatic în 2013, are un aspect ceva mai vintage, clasic. Acesta are un RTP de doar 94.16% cu o volatilitate medie, un matrix de 5x3 cu 5 linii de plată. Însă, păcăneaua are funcția de Gamble și o funcție cu Rotiri Gratuite care vine cu multiplicatori.

Indiferent de tematica pe care o preferi când este vorba de jocuri de noroc, ține cont că există mii de titluri dintre care să alegi. Orice alegere ai face, este crucial să îți desfășori activitatea echilibrat, să investești moderat, într-un raport corect față de venitul tău. Cu siguranță vei găsi păcănele online la care să îți pui la încercare șansele de reușită, fără să depășești bugetul pe care îl poți aloca acestui hobby!

Joacă acum la unul dintre cele mai bune cazinouri online din România cu un pachet atractiv de bun venit!

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX