Distracția lunii Februarie - TOP 3 video slot-uri de încercat de Valentine’s Day

2022-02-08 15:15:46 440 0

Una dintre părțile frumoase ale începutului de an este că vine cu sărbătorirea iubirii. Conform tradiției românești, acest lucru se întâmplă pe data de 24 Februarie, însă așa cum a început să se poarte de câțiva ani, majoritatea tinerilor aleg să facă asta pe 14 Februarie. Valentine’s Day este “scuza” oficială pentru a petrece mai mult timp cu iubita sau iubitul.

Însă, dacă aveți momente în care fiecare se distrează în alte moduri sau dacă pur și simplu anul acesta de Sfântul Valentin te dedici propriei persoane, cazinourile online te așteaptă cu o gamă vastă de păcănele tematice. Nu este nicio tragedie să îți rezervi timp acestui hobby, atât timp cât joci responsabil și alegi operatori licențiați. 

Iată 3 sugestii de păcănele pe care să le încerci în Februarie, dar și prin ce se remarcă acestea!

Joacă-te acum cu un bonus special și limitat de Valentines Day - până la 500 FREESPINS cu un depozit de minim 100RON cu codul ”LOVE500”!
 

Cupid (Endorphina) - joacă de Valentines Day!

Dacă ești una dintre persoanele care cred în Destin, atunci destul de probabil ești familiarizat cu personajul Cupidon. Ținând cont de popularitatea sa, probabil ai auzit de el indiferent de credințele pe care le ai. El stă la baza multor creații, inclusiv a păcănelei Cupid, care a fost lansată în a doua lună a anului 2021 de către providerul de software Endorphina.

Jocul are un RTP de 96% și un format de 5x3 cu 20 de modalități de plată. El permite plasarea unei mize minime de 0.2 credite și a unei mize maxime de 200 credite. Păcăneaua Cupid este destul de interesantă, mai ales pentru că are destul de multe simboluri tematice, dar și unele clasice.

Cu puțin noroc, în această păcănea vei avea șansa să folosești simbolul Wild, care substituie alte icon-uri, mai puțin Scatter-ul, dar și dublează când înlocuiește. De asemenea, poate vei declanșa cu ajutorul inimii de rubin Runde Gratuite. În timpul acestei funcții, Scatter-ul capătă forma unor jumătăți de inimă, iar când două se unesc, în funcție de culoarea pe care o au, vei primi un multiplicator cu o valoare de la x1 până la x200.

De asemenea, în video slot-ul Cupid nu poți să nu încerci și opțiunea Gamble. Ea devine disponibilă după fiecare rundă câștigătoare și are forma unui mini-joc. Dacă faci alegerea potrivită, premiul din ultima rotire va fi dublat; în caz contrar, va fi pierdut. Alege înțelept!

Joacă-te acum cu un bonus special și limitat de Valentines Day - până la 500 FREESPINS cu un depozit de minim 100RON cu codul ”LOVE500”!
 

Love Joker (Play’n Go) - joacă de Valentines Day!

Lansat la începutul anului 2022, jocul Love Joker de la providerul Play’n Go este o păcănea pentru cei care vor să sărbătorească iubirea, dar și să se distreze într-un mod mai tradițional. Acest video slot are câteva elemente clasice, precum simbolurile reprezentate de fructe și șeptari, însă și unele mai prețioase, precum inima din rubin.

Love Joker are un payout maxim de 1008x miza ta, destul de generos, ținând cont că miza trebuie să fie cuprinsă între 0.05 și 100 credite. Pe matrix-ul de 3x3 cu 5 linii de plată vor fi de urmărit șeptarii dublii, care au cea mai mare valoare de plată, dar și ștrengărița Joker. Ea acordă un cadou numit Love Re-Spin, ce vine cu premii destul de mari, dacă ai norocul suficient de mare.

În păcăneaua online Love Joker, principala funcție vine și cu multiplicatori, astfel câștigurile vor ajunge la inima ta, destul de sigur. Ține cont însă, în jocurile de noroc, investițiile trebuie făcute moderat, responsabil!

Joacă-te acum cu un bonus special și limitat de Valentines Day - până la 500 FREESPINS cu un depozit de minim 100RON cu codul ”LOVE500”!
 

Immortal Romance (Microgaming) - joacă de Valentines Day!

Dacă ești un adevărat credincios în dragostea eternă, atunci alătură-te personajelor din păcăneaua Immortal Romance, care a fost lansat de Microgaming. Acest video slot are un RTP de 96.86% și o volatilitate medie, permițând un câștig maxim de 12.150x miza ta. 

Jocul pare că ar avea o tematică extrem de romantică, însă trebuie să ții cont că pentru personajele sale, eternitatea chiar înseamnă pentru totdeauna. Vampirii îți vor recompensa loialitatea cu diverse câștiguri, în mod special când ai o combinație ce declanșează Rotiri Gratuite. Fiecare dintre cei 4 protagoniști îți va da de ales câte un pachet de FreeSpins cu multiplicatori, simboluri Wild sau alte funcții.

Alege după cum consideri că vei fi mai avantajat, însă dacă este prea dificil, lasă-te ghidat de instinct. Immortal Romance este un joc destul de complex, care are inclusiv o poveste, lucru destul de rar întâlnit când este vorba de păcănele. Distrează-te și joacă responsabil, oricât de tentantă ar părea o eternitate de premii, trebuie să fii rațional, să conștientizezi că nu există nicio garanție reală în gambling!

Joacă-te acum cu un bonus special și limitat de Valentines Day - până la 500 FREESPINS cu un depozit de minim 100RON cu codul ”LOVE500”!

 

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi