1. Home »
  2. Sloturi »
  3. Sloturi de Crăciun! 5 jocuri tematice perfecte pentru sezonul rece, disponibile în cazinourile licențiate din România

Sloturi de Crăciun! 5 jocuri tematice perfecte pentru sezonul rece, disponibile în cazinourile licențiate din România

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-12-15 10:10:00

image Sloturi de Crăciun! 5 jocuri tematice perfecte pentru sezonul rece, disponibile în cazinourile licențiate din România

Sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune, iar producătorii sloturi (păcănele) fac tot posibilul să te ajute să intri în atmosferă cu jocuri dedicate acestei perioade.

Deschide cont și joacă sloturi de Crăciun la cazinoul online recomandat!

icy-wonders-3.jpg

Pariurix.com îți prezintă cinci sloturi tematice de top, dedicate sezonului rece, care pot fi jucate online în cazinourile licențiate din România și care cu puțin noroc îți pot aduce câștiguri însemnate.


1. Fruit Shop Christmas Edition

Ediția "înghețată" a slotului "Fruit Shop" realizat de NetEnt și care s-a bucurat de un mare succes de-a lungul timpului este varianta perfectă dacă iubești sloturile clasice cu fructe.

fruit-ch-1.jpg

Jocul are 5 role și 15 linii de câștig, iar funcția specială constă în rotiri gratuite (free spins) cu multiplicator x2, acordate după fiecare câștig generat de simboluri de fructe (cireșe, prune, lamâi, portocale sau pepeni). Poți primi inițial până la 5 rotiri gratuite, iar în timpul lor, fiecare câștig acordă între 1 și 5 rotiri gratuite suplimentare.

Câștigul maxim acordat de joc este de 80.000 de fise la o singură rotire și poate fi atins doar la nivelul 10 de pariere.

Slotul Fruit Shop Christmas Edition poate fi jucat la acest cazino online. Activează bonusul special primit dacă creezi un cont prin pariurix.com.


2. Wild North

Realizat de Play'n Go, slotul Wild North este fără îndoială cel mai complex din cele prezentate în acest articol, cel puțin în ceea ce privește multitudinea de jocuri bonus disponibile. 

wild-north-6.jpg

Jocul are 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de câștig, impresionând in special prin frecvența extrem de crescută cu care e activată secvența bonus. Evident, câștigurile în timpul jocurilor bonus sunt mai mici decât la alte sloturi  în care rotirile gratuite sau funcțile speciale sunt acordate mai rar, însă jocul se poate dovedi extrem de profitabil.

Slotul Wild North are 12 simboluri, două dintre acestea fiind Wild-ul (simbolul Râs) și Scatter-ul.
Funcția bonus e activată în momentul în care apar trei simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5, iar ulterior există 7 opțiuni diferite dintre care una va fi selectată în mod aleatoriu. Opțiunile sunt Wolf Pack, Eyes of the Owl, Wild Lynx,  Running Reindeer, The Great Wilderness, Savage Bear și Wild North Explorer, ultima reprezentând un tablou în care poți debloca atât câștiguri instant, cât și celelalte jocuri bonus.

wild-north-1.jpg

Câștigul maxim în acest joc este de 125.000 de fise la o singură rotire.

Slotul Wild North poate fi jucat la acest cazino online. Activează bonusul special primit dacă creezi un cont prin pariurix.com.


3. Penguin Vacation

Dacă iubești rotirile gratuite, atunci acesta poate fi slotul perfect pentru tine în timpul sărbătorilor. Jocul realizat de Playtech are 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de câștig, iar funcția specială îți poate aduce câștiguri fabuloase.

penguin.jpg

În plus, simbolurile wild pot apărea grupate pe cele 5 role, iar 5 "pinguini wild" pe o linie de câștig garantează un câștig de 10.000 de fise.

Funcția Free Spins (rotiri gratuite) e declanșată de trei simboluri Scatter și îți garantează 8 rotiri gratuite cu factor de multiplicare x2. Dar lucrurile devin și mai bune. Trebuie să alegi apoi două din cele 5 găuri în gheață pentru a obține și mai multe rotiri gratuite și un factor de multiplicare mai bun.

Poți astfel să primești până la 33 de rotiri gratuite și factor de multiplicare x15, ceea ce ți-ar garanta un jackpot impresionant. În plus, dacă în timpul rotirilor gratuite prinzi alte 3 simboluri Scatter, ți se adaugă alte 15 free spins cu același factor de multiplicare.

Slotul Penguin Vacation poate fi jucat la acest cazino online. Activează bonusul special primit dacă creezi un cont prin pariurix.com.


4. Snow Business

Slotul perfect pentru cei care vor să-și încerce norocul pentru un câștig spectaculos reprezentat de un jackpot progresiv. De fapt, jocul Snow Business oferă cinci variante prin care jucătorii pot pune mâna instant pe un premiu, de la Jackopot-ul Blitz Cash, până la marele Jackpot (Colossal Cash). Celelalte variante sunt, în ordine crescătoare, Quick Cash, Super Cash și Mega Cash.

snowb2.jpg

Jocul de tip păcănele Snow Business are 5 role și 30 de linii de câștig, funcția specială fiind cea de rotiri gratuite (free spins). Logo-ul Snow Business este simbolul wild în acest joc, înlocuind orice alt simbol cu excepția scatter-ului (simbolul Iceberg).

Rotirile gratuite sunt declanșate de apariția a trei simboluri Scatter, după care ești dus într-un alt ecran unde poți alege un bonus suplimentar, ca în cazul jocului Penguin Vacation. Scenariul ideal în acest caz este să "prinzi" 25 de rotiri gratuite cu un factor de multiplicare x10.

Slotul Snow Business poate fi jucat la acest cazino online. Activează bonusul special primit dacă creezi un cont prin pariurix.com.

5. Icy Wonders

Ultima recomadare este un alt joc în care ai acces la un jackpot progresiv spectaculos, dar în care poți obține câștiguri mari și declanșând funcția specială Free Spins sau prin jocul bonus.

icy-wonders.jpg

Slotul Icy Wonders e realizat de NetEnt, are 5 role și 30 de linii de câștig și poate acorda până la 30 de rotiri gratuite. Trei simboluri Scatter declanșează rotirile gratuite, unde toate premiile vor fi dublate.

Jocul are două Jackpoturi - Wonder și Mega Wonder - ambele fiind acordate aleatoriu. Totuși, conform instrucțiunilor jocului, cu cât miza e mai mare, cu atât cresc și șansele să câștigi marele pot. În Icy Wonders poți declanșa și jocul bonus, dacă "prinzi" 3 sau mai multe simboluri Bonus de la stânga la dreapta, pe o linie de câștig. În acest caz, beneficiezi de câștiguri instant: ai de ales între 12 pinguini care fie îți acordă un număr de fise, fie încheie jocul bonus.

bonus-icy.jpg

Slotul Icy Wonders poate fi jucat la acest cazino online. Activează bonusul special primit dacă creezi un cont prin pariurix.com.

Indiferent de jocul ales, nu uita că scopul principal e să te distrezi și nu lăsa jocurile de noroc să-ți strice dispoziția în sezonul sărbătorilor.

Deschide cont și joacă la cazinoul online recomandat!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX